TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Napels

5,0 (11)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Napels

11 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 5.0 uit 5 sterren

Het moordspel in Napels tovert het centrum van Napels om tot het decor van een aangrijpend detectiveverhaal.

+ Meer - Minder

In Napels houdt een mysterieuze moordzaak de stad in zijn greep, en jullie zijn de enigen die de duisternis kunnen verdrijven! De politie staat voor een groot vraagteken en de Napelsenaren zitten op het puntje van hun stoel – nu is het jullie beurt! Duik in het Moordspel in Napels en transformeer in ware detectives, terwijl jullie door de kronkelige straatjes en langs de historische bezienswaardigheden speuren. Zijn jullie klaar om deze zaak te kraken en de straten van Napels weer veilig te maken?

Het Moordspel in Napels – Speuren op legendarische locaties

Bij het Moordspel in Napels staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie zijn jullie steun en toeverlaat en samen vormen jullie een detective-eenheid die niet te kloppen is. Jullie avontuur brengt jullie naar iconische plekken zoals het imposante Castel Nuovo en de mysterieuze gangen van de Napoli Sotterranea. In tegenstelling tot een moorddiner in Napels, bevinden jullie je midden in de actie en gebruiken jullie de nieuwste technologieën om de dader te vangen. Gewapend met smartphones en GPS-navigatie ontrafelen jullie de geheimen van de stad, lossen jullie ingewikkelde puzzels op en komen jullie de moordenaar op het spoor.

Interactief Moordspel in Napels – De stad als spelbord

Kijk toe hoe jullie smartphones veranderen in echte detectivegereedschappen tijdens het Moordspel in Napels! Ervaar het zelf wanneer jullie via video-oproepen getuigen ondervragen, verdachten afluisteren of virtueel verborgen plekken onderzoeken. Het Moordspel in Napels daagt niet alleen jullie denkvermogen uit, maar brengt ook jullie verborgen talenten naar boven. Of jullie nu als speurder, zaakanalist of forensisch onderzoeker te werk gaan, jullie worden geconfronteerd met spannende rollen en uitdagende taken die via jullie smartphones binnenkomen en het spel tot een onvergetelijke ervaring maken.

Het Moordspel in Napels – Jullie missie

Jullie zijn de hoofdrolspelers in dit meeslepende Moordspel in Napels. Jullie missie: de mysterieuze moord oplossen en de stad behoeden voor verder onheil. Ieder van jullie wordt een cruciaal onderdeel van het team dat met scherpzinnigheid en teamgeest de aanwijzingen verzamelt en de waarheid aan het licht brengt. Duik in de diepten van Napels en ga de uitdaging aan. Zijn jullie klaar voor het avontuur? Begin dan met jullie onderzoek en word de helden van de straten van Napels!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Neptunusfontein
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 5,0/5 (11)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Napels
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Napels speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Napels
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Napels
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Napels
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Napels
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Napels. Met de myCityHunt teamevenementen in Napels hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Napels maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Napels

Moordspel Napels

In het moordspel Napels los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Napels. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Napels door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Napels op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Napels! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Napels rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Napels?

In Napels kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Napels en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Napels?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Napels koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Napels?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Napels te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Napels is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum