TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Milaan

4,6 (49)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Milaan

49 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.6 uit 5 sterren

Het moordspel in Milaan tovert het centrum van Milaan om tot het decor van een aangrijpend detectiveverhaal.

+ Meer - Minder

Er is een mysterieuze moord gepleegd die de gemoederen in Milaan hoog doet oplopen! De lokale politie en de inwoners van de stad hebben alle hoop op jullie gevestigd om de rust en veiligheid terug te brengen. Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een brute daad, en alle sporen lijken in het niets op te lossen. Nu is het aan echte speurneuzen met een neus voor misdaad om de zaak op te lossen en Milaan weer veilig te stellen. De politie heeft jullie uitgekozen om deze mysterieuze zaak te ontrafelen. Als deelnemers aan het moordspel in Milaan nemen jullie de rol aan van ware misdaadonderzoekers – zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in Milaan – Jullie onderzoek in het hart van Italië

Geen zorgen, bij het moordspel in Milaan staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familieleden staan aan jullie zijde en samen vormen jullie een onverslaanbaar onderzoeksteam. Jullie trekken eropuit om de misdadiger te vatten die de stad in zijn greep houdt. Jullie belangrijkste gereedschap? Jullie smartphone! Met behulp van GPS-navigatie worden jullie naar verschillende locaties geleid die iets met de misdaad te maken hebben. Zo worden iconische plekken zoals de majestueuze Duomo van Milaan of de historische Galleria Vittorio Emanuele II het toneel van jullie speurwerk. Daar lossen jullie ingewikkelde puzzels op en komen jullie beetje bij beetje dichter bij de oplossing van het mysterie. In tegenstelling tot een moorddiner in Milaan zijn jullie actief betrokken bij de actie, genieten jullie van de frisse buitenlucht en ontdekken jullie de stad vanuit een totaal nieuw perspectief.

Het interactieve moordspel in Milaan – Actief speuren in de modehoofdstad

Jullie zullen versteld staan hoe de myCityHunt-app jullie smartphones transformeert in ware detectivehulpmiddelen! Of jullie nu via video met getuigen praten, verdachten stiekem afluisteren of virtuele geheime locaties onderzoeken – dit interactieve moordspel maakt gebruik van alle multimediale snufjes die jullie mobiele apparaten te bieden hebben. Het moordspel in Milaan brengt ook jullie verborgen talenten naar boven! Jullie kruipen in de huid van boeiende personages en doorlopen de speurtocht door Milaan als een echte rechercheur, forensisch analist of patholoog. Op jullie smartphones ontvangen jullie uitdagende opdrachten die aansluiten bij jullie karakter en die de diversiteit van jullie avontuur verder verrijken.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Piazza della Scala
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,6/5 (49)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Milaan
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Milaan speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Milaan
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Milaan
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Milaan
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Milaan
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Milaan. Met de myCityHunt teamevenementen in Milaan hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Milaan maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Milaan

Moordspel Milaan

In het moordspel Milaan los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Milaan. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Milaan door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Milaan op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Milaan! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Milaan rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Milaan?

In Milaan kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Milaan en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Milaan?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Milaan koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Milaan?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Milaan te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Milaan is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum