TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel 's-Hertogenbosch

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Herzogenbusch

In het moordspel in 's-Hertogenbosch kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

's-Hertogenbosch houdt de adem in: een gruwelijke moord heeft de stad opgeschrikt, en het lijkt erop alsof alle sporen in het historische straatwerk van de oude binnenstad zijn verdwenen. Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden, en nu is het aan jullie, de speciale onderzoekers met een neus voor misdaad, om als laatste hoop van de stad op te treden. Tijdens het moordspel in 's-Hertogenbosch nemen jullie de taak op je om deze mysterieuze zaak op te lossen en de rust in de stad te herstellen. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en in de huid te kruipen van echte detectives tijdens het moordspel in 's-Hertogenbosch?

Moordspel in 's-Hertogenbosch – Jullie missie in de historische setting

Geen paniek, bij het moordspel in 's-Hertogenbosch staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie staan aan jullie zijde en samen vormen jullie een ijzersterk team van speurneuzen die de zware jongen op het spoor komen. Gewapend met jullie smartphone, die transformeert in een essentieel opsporingsapparaat, navigeren jullie door de steegjes van 's-Hertogenbosch, langs de indrukwekkende Sint-Janskathedraal, die wellicht meer over de zaak onthult dan je zou denken. In tegenstelling tot een moorddiner in 's-Hertogenbosch, waarbij jullie toeschouwers zijn, bepalen jullie hier zelf actief de koers, ontrafelen puzzels en ontdekken de stad vanuit een volledig nieuw perspectief.

Het moordspel in 's-Hertogenbosch – Ontsluier de geheimen van de stad

De myCityHunt-app tovert jullie smartphones om in ware detectivewerktuigen. Of het nu gaat om het voeren van een videogesprek met een getuige, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel verkennen van geheime locaties – het moordspel in 's-Hertogenbosch maakt gebruik van alle multimediale mogelijkheden van jullie apparaten. Het moordspel in 's-Hertogenbosch brengt ook jullie verborgen talenten naar boven. Jullie kruipen in spannende rollen en volbrengen als rechercheur, casusanalist of forensisch expert de speurtocht. Misschien wachten in Het Noordbrabants Museum wel cruciale aanwijzingen op jullie. Uitdagende extra opdrachten die bij jullie karakters passen, worden naar jullie mobieltjes gestuurd en zorgen voor een moordspel vol variatie en spanning.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Pensmarkt
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 5,0/5 (3)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in 's-Hertogenbosch
BOtjes 6.020 Punten
DeOasisBitches 4.410 Punten
TeamAnton 4.340 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur 's-Hertogenbosch
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw 's-Hertogenbosch speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht 's-Hertogenbosch
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht 's-Hertogenbosch
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht 's-Hertogenbosch
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht 's-Hertogenbosch
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in 's-Hertogenbosch. Met de myCityHunt teamevenementen in 's-Hertogenbosch hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in 's-Hertogenbosch maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel 's-Hertogenbosch

Moordspel 's-Hertogenbosch

In het moordspel 's-Hertogenbosch los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in 's-Hertogenbosch. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt 's-Hertogenbosch door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel 's-Hertogenbosch op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in 's-Hertogenbosch! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! 's-Hertogenbosch rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in 's-Hertogenbosch?

In 's-Hertogenbosch kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door 's-Hertogenbosch en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in 's-Hertogenbosch?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in 's-Hertogenbosch koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in 's-Hertogenbosch?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in 's-Hertogenbosch te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in 's-Hertogenbosch is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum