TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Genua

4,6 (53)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Genua

53 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.6 uit 5 sterren

In het moordspel in Genua kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

Een moordenaar houdt Genua in spanning! Politie en bevolking rest nog slechts één laatste hoop: jij!

Er is een moord gebeurd in Genua. Een succesvolle plaatselijke zakenman is het slachtoffer geworden van de gruwelijke misdaad en alle sporen leiden nergens heen. Alleen speurders met speciale criminalistische instincten kunnen hier helpen! De politie geeft je opdracht het onheilspellende geval op te lossen en Genua weer veilig te maken! In het moordspel in Genua glijd je in de rol van een echte rechercheur - ben je klaar voor de uitdaging?

Moordspel in Genua - Stedelijke misdaadjacht in een team

Wees niet bang, in ons mordspel in Genua duik je niet alleen de kronkelige steegjes van de stad in. Je vrienden en familieleden staan aan je zijde en samen vormen jullie een machtig team van speurders op de hielen gezeten door de misdadiger die Genua angst heeft aangejaagd! Je kunt volledig vertrouwen op je belangrijkste onderzoeksinstrument, je smartphone. Met behulp van GPS navigatie leidt het je op je zoektocht naar aanwijzingen naar de plaats van het misdrijf, naar talrijke plaatsen in Genua die met het misdrijf te maken hebben, en tenslotte naar de moordenaar. Op elke locatie los je lastige puzzels op en kom je steeds dichter bij de oplossing van de zaak. In tegenstelling tot een klassiek moorddiner in Genua bepaal je zelf de gebeurtenissen, beweeg je je in de frisse lucht en ontdek je de stad met geheel nieuwe ogen.

Moordmysterie in Genua

En je zult ogen uitkijken naar wat het myCityHunt moordspel Genua uit je smartphones haalt! Of het nu gaat om een videoverbinding met een getuige, het geheim afluisteren van verdachten of de virtuele verkenning van samenzweerderige lokalen - deze moordmysterie maakt gebruik van alle multimediamogelijkheden van je smartphone toestel. Maar het moordspel in Genua brengt ook verborgen talenten van jou en je medespelers naar boven! Je glijdt in spannende rollen en beheerst de misdaad-stadrally door Genua als een criminalist, case analist of forensisch patholoog. Je krijgt op je mobieltje uitdagende extra opdrachten die bij je respectieve karakter horen en een heel nieuwe betekenis geven aan het trefwoord "afwisseling".

Het moordspel in Genua kan beginnen!

Nu ontbreekt je nog maar één klein dingetje om je onderzoek in Genua te beginnen: Je ticket code! Bestel het met een paar clicks in onze Ticketshop, en binnen een paar minuten vind je het in je email inbox. Start nu je online browser, voer je code in - en je bent klaar om te gaan!

Waar wacht je nog op? Genua rekent op je!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Piazza Piazza De Ferrari
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,6/5 (53)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Genua
Berta 2.860 Punten
Heijtjes 2.210 Punten
DoreWilliam 1.890 Punten
TeamGerrie 1.820 Punten
Inspectorgadget 1.790 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Genua
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Genua speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Genua
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Genua
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Genua
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Genua
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Genua. Met de myCityHunt teamevenementen in Genua hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Genua maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Genua

Moordspel Genua

In het moordspel Genua los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Genua. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Genua door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Genua op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Genua! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Genua rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Genua?

In Genua kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Genua en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Genua?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Genua koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Genua?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Genua te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Genua is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum