TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Enschede

4,8 (9)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Enschede

9 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.8 uit 5 sterren

In het moordspel in Enschede kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

Enschede is opgeschrikt door een mysterieuze moordzaak en het lijkt erop dat alleen een team van scherpe speurneuzen, zoals jullie, de sleutel tot de oplossing in handen heeft. Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad en elk spoor lijkt in de stedelijke mist te zijn opgelost. Het is jullie taak om met jullie speurdersinstinct en teamgeest de duisternis te verdrijven en de rust in Enschede te herstellen. Tijdens het moordspel in Enschede kruipen jullie in de huid van echte rechercheurs – zijn jullie klaar voor dit spannende avontuur?

Het moordspel in Enschede – Jullie missie in de stad

Wees gerust, tijdens het moordspel in Enschede zijn jullie niet op jezelf aangewezen. Vrienden en familie staan aan jullie zijde en samen vormen jullie een detective-eenheid die de misdadiger die de stad angst aanjaagt, op het spoor komt. Jullie smartphone transformeert in het meest waardevolle gereedschap, waarmee jullie via GPS naar de plaats delict navigeren, langs bezienswaardigheden zoals de sfeervolle Oude Markt of het majestueuze Rijksmuseum Twenthe, die iets met de misdaad te maken kunnen hebben, en uiteindelijk de dader ontmaskeren. Door het oplossen van listige puzzels werken jullie je stap voor stap naar de oplossing toe. In tegenstelling tot een moorddiner in Enschede, zijn jullie actief betrokken bij het gebeuren, genieten jullie van de frisse lucht en ontdekken jullie de stad vanuit een geheel nieuw oogpunt.

Moordspel in Enschede – Interactieve speurtochten van dichtbij

Kijk niet gek op hoe de myCityHunt app jullie smartphones omtovert in ware detective-instrumenten! Of jullie nu via video met een getuige spreken, verdachten stiekem afluisteren of virtueel geheime locaties onderzoeken – dit moordspel in Enschede benut alle multimediale mogelijkheden van jullie mobiele apparaten. Het moordspel onthult ook jullie verborgen talenten! Jullie duiken in boeiende rollen en trotseren de speurtocht als rechercheur, profielschetser of forensisch expert. Op jullie mobieltjes ontvangen jullie uitdagende opdrachten die bij jullie personage passen en die het woord 'diversiteit' een nieuwe invulling geven.

De charme van het moordspel in Enschede – Zijn jullie er klaar voor?

Het moordspel in Enschede is meer dan een spel – het is een ervaring die jullie als team verenigt en jullie de kans biedt om Enschede op een unieke manier te beleven. Of jullie nu de historische geheimen van de Oude Markt ontrafelen of achter de schermen van het Rijksmuseum Twenthe naar aanwijzingen zoeken, jullie worden onderdeel van een verhaal dat jullie niet snel zullen vergeten. Verzamel dus jullie slimste koppen, download de myCityHunt app en duik in een avontuur dat jullie als detectives door de boeiende hoekjes van Enschede leidt. Zijn jullie klaar om de zaak te kraken en als helden van de stad gevierd te worden?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Oude Markt
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,8/5 (9)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Enschede
BOtjes 6.020 Punten
DeOasisBitches 4.410 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten
VanRooij 2.840 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Enschede
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Enschede speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Enschede
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Enschede
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Enschede
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Enschede
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Enschede. Met de myCityHunt teamevenementen in Enschede hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Enschede maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Enschede

Moordspel Enschede

In het moordspel Enschede los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Enschede. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Enschede door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Enschede op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Enschede! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Enschede rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Enschede?

In Enschede kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Enschede en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Enschede?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Enschede koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Enschede?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Enschede te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Enschede is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum