TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Enns

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Enns

In het moordspel in Enns kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

Een moordenaar houdt Enns in spanning! Politie en bevolking rest nog slechts één laatste hoop: jij!

Er is een moord gebeurd in Enns. Een succesvolle plaatselijke zakenman is het slachtoffer geworden van de gruwelijke misdaad en alle sporen leiden nergens heen. Alleen speurders met speciale criminalistische instincten kunnen hier helpen! De politie geeft je opdracht het onheilspellende geval op te lossen en Enns weer veilig te maken! In het moordspel in Enns glijd je in de rol van een echte rechercheur - ben je klaar voor de uitdaging?

Moordspel in Enns - Stedelijke misdaadjacht in een team

Wees niet bang, in ons mordspel in Enns duik je niet alleen de kronkelige steegjes van de stad in. Je vrienden en familieleden staan aan je zijde en samen vormen jullie een machtig team van speurders op de hielen gezeten door de misdadiger die Enns angst heeft aangejaagd! Je kunt volledig vertrouwen op je belangrijkste onderzoeksinstrument, je smartphone. Met behulp van GPS navigatie leidt het je op je zoektocht naar aanwijzingen naar de plaats van het misdrijf, naar talrijke plaatsen in Enns die met het misdrijf te maken hebben, en tenslotte naar de moordenaar. Op elke locatie los je lastige puzzels op en kom je steeds dichter bij de oplossing van de zaak. In tegenstelling tot een klassiek moorddiner in Enns bepaal je zelf de gebeurtenissen, beweeg je je in de frisse lucht en ontdek je de stad met geheel nieuwe ogen.

Moordmysterie in Enns

En je zult ogen uitkijken naar wat het myCityHunt moordspel Enns uit je smartphones haalt! Of het nu gaat om een videoverbinding met een getuige, het geheim afluisteren van verdachten of de virtuele verkenning van samenzweerderige lokalen - deze moordmysterie maakt gebruik van alle multimediamogelijkheden van je smartphone toestel. Maar het moordspel in Enns brengt ook verborgen talenten van jou en je medespelers naar boven! Je glijdt in spannende rollen en beheerst de misdaad-stadrally door Enns als een criminalist, case analist of forensisch patholoog. Je krijgt op je mobieltje uitdagende extra opdrachten die bij je respectieve karakter horen en een heel nieuwe betekenis geven aan het trefwoord "afwisseling".

Het moordspel in Enns kan beginnen!

Nu ontbreekt je nog maar één klein dingetje om je onderzoek in Enns te beginnen: Je ticket code! Bestel het met een paar clicks in onze Ticketshop, en binnen een paar minuten vind je het in je email inbox. Start nu je online browser, voer je code in - en je bent klaar om te gaan!

Waar wacht je nog op? Enns rekent op je!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel het belangrijkste plein
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Enns
DeOasisBitches 4.410 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten
VanRooij 2.840 Punten
Brigit 2.780 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Enns
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Enns speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Enns
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Enns
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Enns
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Enns
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Enns. Met de myCityHunt teamevenementen in Enns hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Enns maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Enns

Moordspel Enns

In het moordspel Enns los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Enns. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Enns door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Enns op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Enns! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Enns rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Enns?

In Enns kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Enns en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Enns?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Enns koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Enns?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Enns te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Enns is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum