TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Cinisello Balsamo

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Cinisello Balsamo

In het moordspel in Cinisello Balsamo kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

In Cinisello Balsamo houdt een mysterieuze moordzaak de gemoederen flink bezig, en het is aan jullie om de stad van haar angst te verlossen! Een vooraanstaande zakenman is op wrede wijze om het leven gebracht, en de aanwijzingen leiden tot nu toe tot niets. Als specialisten in het oplossen van misdaden met een neus voor detail, wordt er op jullie gerekend. De politie heeft alle hoop op jullie gevestigd om deze ingewikkelde zaak op te lossen en de rust in Cinisello Balsamo te herstellen. Tijdens het moordspel kruipen jullie in de huid van echte speurders – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in Cinisello Balsamo – Jullie inzet is cruciaal

Wees gerust, tijdens het moordspel in Cinisello Balsamo staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie staan als betrouwbare sidekicks aan jullie zijde, en samen vormen jullie een detective-eenheid die niet te verslaan is. Samen zetten jullie de jacht in op de misdadiger die de stad in zijn greep houdt. Jullie belangrijkste gereedschap is jullie smartphone, die jullie met GPS-navigatie langs de verschillende aanwijzingen leidt. Jullie bezoeken plaatsen delict en andere belangrijke locaties, zoals de historische Villa Ghirlanda Silva of het geheimzinnige park van Villa Arconati, die mogelijk verband houden met de misdaad. Bij elke locatie lossen jullie puzzels op en ontrafelen jullie het mysterie stap voor stap. In tegenstelling tot een moorddiner in Cinisello Balsamo, zijn jullie actief betrokken bij de actie, verkennen jullie de buitenlucht en ontdekken jullie de stad vanuit een geheel nieuw perspectief.

Het interactieve moordspel in Cinisello Balsamo – Doe mee met het onderzoek

Kijk vol verbazing hoe de myCityHunt-app jullie smartphones omtovert tot ware detective-uitrustingen! Of het nu gaat om een videoconferentie met een getuige, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel doorzoeken van geheime plekken – dit interactieve moordspel in Cinisello Balsamo maakt gebruik van alle multimediale mogelijkheden van jullie telefoons. Maar het spel haalt ook verborgen talenten naar boven bij jullie en jullie teamgenoten. Jullie duiken in opwindende rollen en trotseren de speurtocht door Cinisello Balsamo als detective, forensisch analist of patholoog. Jullie krijgen uitdagende extra opdrachten op jullie telefoons die aansluiten bij jullie karakter en het begrip 'variëteit' een nieuwe dimensie geven.

Het moordspel in Cinisello Balsamo – Word de helden van de stad

Tijdens jullie avontuur bij het moordspel in Cinisello Balsamo worden jullie niet alleen getuigen van de stedelijke schoonheid en geschiedenis, maar ook deelnemers in een bloedstollende misdaadzaak. Elke hoek in Cinisello Balsamo kan de sleutel zijn tot het oplossen van het misdrijf. Laat je inspireren door de sfeer van de stad en zet jullie speurvaardigheden in om de dader te ontmaskeren. Wees alert, want elk detail kan jullie dichter bij de dader brengen. Zijn jullie er klaar voor om in de voetsporen van beroemde detectives te treden en Cinisello Balsamo te behoeden voor nog meer onheil?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel stadhuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Cinisello Balsamo
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Cinisello Balsamo speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Cinisello Balsamo
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Cinisello Balsamo
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Cinisello Balsamo
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Cinisello Balsamo
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Cinisello Balsamo. Met de myCityHunt teamevenementen in Cinisello Balsamo hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Cinisello Balsamo maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Cinisello Balsamo

Moordspel Cinisello Balsamo

In het moordspel Cinisello Balsamo los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Cinisello Balsamo. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Cinisello Balsamo door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Cinisello Balsamo op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Cinisello Balsamo! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Cinisello Balsamo rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Cinisello Balsamo?

In Cinisello Balsamo kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Cinisello Balsamo en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Cinisello Balsamo?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Cinisello Balsamo koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Cinisello Balsamo?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Cinisello Balsamo te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Cinisello Balsamo is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum