TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Catania

5,0 (8)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Catania

8 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 5.0 uit 5 sterren

In het moordspel in Catania kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

Een mysterieuze moordzaak heeft de historische straten van Catania op zijn grondvesten doen schudden, en alleen een team van scherpzinnige speurneuzen zoals jullie kan de stad behoeden voor nog meer rampspoed. Een vooraanstaande zakenman uit Catania is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad, en het lijkt alsof alle sporen zijn verdwenen in de schaduw van de Etna. Nu is het jullie beurt om met jullie detectiveinstinct licht in de duisternis te brengen en Catania weer veilig te stellen. Bij het moordspel in Catania nemen jullie de uitdaging aan en transformeren jullie in ware misdaadonderzoekers – zijn jullie klaar om deze klus te klaren?

Het moordspel in Catania – Jullie missie tussen historische bezienswaardigheden

Wees niet bang, bij het moordspel in Catania staan jullie er niet alleen voor. Jullie vrienden en familie staan aan jullie zijde en samen vormen jullie een onoverwinnelijk speurteam dat de schurk die Catania angst aanjaagt op de hielen zit. Jullie smartphone ontpopt zich tot een onmisbaar hulpmiddel dat jullie met GPS-navigatie langs de meest intrigerende plekken van de stad gidst. Jullie bezoeken locaties zoals de majestueuze Kathedraal van Catania en het indrukwekkende Romeinse amfitheater, die beide iets met de misdaad te maken zouden kunnen hebben. Op elke locatie lossen jullie puzzels op en komen jullie steeds dichter bij de ontknoping van de zaak. In tegenstelling tot een moorddiner in Catania, zijn jullie actief betrokken bij het avontuur, verkennen jullie de stad in de buitenlucht en zien jullie Catania met een geheel nieuwe blik.

Interactief moordspel in Catania – Jullie rollen in het avontuur

De myCityHunt App tovert jullie smartphones om in ware detectivegadgets. Jullie zullen versteld staan van de mogelijkheden die tot jullie beschikking staan: van video-oproepen met getuigen tot het stiekem afluisteren van verdachten en het virtueel doorzoeken van ruimtes – dit moordspel in Catania benut alle multimediale mogelijkheden van jullie apparaten. Maar ook uit jullie zelf haalt het spel verborgen talenten naar boven. Jullie kruipen in de huid van boeiende personages en navigeren door de speurtocht door Catania als rechercheur, profiler of forensisch expert. Op jullie mobieltjes ontvangen jullie uitdagende extra opdrachten die passen bij jullie karakters en het begrip 'variatie' een geheel nieuwe invulling geven.

Zijn jullie klaar om de geheimen van Catania te ontrafelen en de dader achter de tralies te zien belanden? Het moordspel in Catania staat te popelen om jullie mee te voeren naar een wereld vol puzzels en intriges, waar alleen de slimste detectives zullen zegevieren. Grijp jullie detectiveuitrusting en ga op pad – Catania rekent op jullie!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Piazza del Duomo
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 5,0/5 (8)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Catania
BOtjes 6.020 Punten
DeOasisBitches 4.410 Punten
TeamAnton 4.340 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Catania
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Catania speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Catania
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Catania
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Catania
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Catania
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Catania. Met de myCityHunt teamevenementen in Catania hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Catania maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Catania

Moordspel Catania

In het moordspel Catania los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Catania. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Catania door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Catania op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Catania! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Catania rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Catania?

In Catania kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Catania en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Catania?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Catania koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Catania?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Catania te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Catania is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum