TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Breda

4,4 (25)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Breda

25 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.4 uit 5 sterren

In het moordspel in Breda kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

In de charmante stad Breda is een mysterieuze moord gepleegd en het is aan jullie om dit intrigerende mysterie op te lossen! Een gerespecteerde zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad en het onderzoek brengt jullie langs de historische bezienswaardigheden van de stad. Ga op in het moordspel in Breda en laat zien dat jullie geboren speurneuzen zijn!

Het moordspel in Breda – Spannende onderzoeken op historische locaties

In dit moordspel worden jullie ware speurders. Samen met vrienden of familie vormen jullie een onverslaanbaar team om de duistere dader te vatten. Jullie belangrijkste hulpmiddel is jullie smartphone, die jullie via GPS langs de pittoreske straatjes van Breda leidt. Jullie volgen het spoor van de misdaad naar het indrukwekkende Kasteel van Breda en de mysterieuze oevers van het Spanjaardsgat, waar jullie ingewikkelde puzzels oplossen en steeds dichter bij de moordenaar komen. In tegenstelling tot een moorddiner in Breda, zijn jullie actief betrokken bij het avontuur, genieten jullie van de buitenlucht en bekijken jullie de stad vanuit een geheel nieuw oogpunt.

Het moordspel in Breda – Jullie rollen in het interactieve misdaadavontuur

Bij het moordspel in Breda verandert jullie smartphone in een geavanceerd opsporingsapparaat. Jullie worden onderdeel van een virtuele wereld waarin jullie getuigen ondervragen, verdachten afluisteren en geheime locaties onderzoeken. Het moordspel stimuleert niet alleen jullie teamwork, maar brengt ook jullie verborgen talenten aan het licht. Jullie kruipen in de huid van verschillende personages, van rechercheur tot forensisch analist, en gaan zo de uitdagingen aan die de myCityHunt app voor jullie in petto heeft. Met boeiende extra opdrachten, speciaal ontworpen voor jullie karakters, beleven jullie een speurtocht vol variatie en spanning.

Het moordspel in Breda – Los het raadsel op en red de stad

De klok tikt en de inwoners van Breda rekenen op jullie. Zijn jullie klaar om de uitdagingen aan te gaan en de stad te behoeden voor meer onheil? Alleen de scherpzinnigsten kunnen de verborgen aanwijzingen ontcijferen en de ware dader achter de tralies krijgen. Bewijs jullie teamgeest en beleef een onvergetelijke zoektocht naar gerechtigheid met het moordspel in Breda. Bereid je voor op een avontuur dat jullie nog lang zal heugen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel stadhuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,4/5 (25)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Breda
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Breda speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Breda
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Breda
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Breda
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Breda
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Breda. Met de myCityHunt teamevenementen in Breda hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Breda maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Breda

Moordspel Breda

In het moordspel Breda los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Breda. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Breda door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Breda op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Breda! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Breda rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Breda?

In Breda kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Breda en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Breda?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Breda koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Breda?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Breda te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Breda is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum