TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Bamberg

4,4 (145)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Bamberg

145 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.4 uit 5 sterren

In het moordspel in Bamberg kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

Wie sluipt daar zo geheimzinnig langs de Regnitz? Zou het een moordenaar kunnen zijn? Het zou zomaar kunnen! De hele stad is in rep en roer. Er is een moord gepleegd, pal in het vredige oude centrum. De politie is op de zaak, maar heeft nog geen dader kunnen vangen. De inwoners hopen daarom op hulp van echte speurneuzen. Wat een geluk dat jullie in de buurt zijn. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en een boef in de historische stad te achtervolgen? Stap dan in het moordspel in Bamberg en zorg dat gerechtigheid zegeviert!

Moordspel in Bamberg rondom het Oude Raadhuis

Het is net zo heroïsch als intrigerend om een misdaad op te lossen. Uitzoeken welke dwaalsporen de dader heeft achtergelaten en hem met speurderslist in de val lokken... Geen wonder dat misdaadverhalen mensen fascineren en in hun greep houden. Bij het moordspel zijn jullie nog dichter bij de actie - jullie zitten er middenin. Samen met jullie team gaan jullie op onderzoek uit in de straten van Bamberg en beleven jullie een meeslepend misdaadverhaal vanuit het perspectief van de rechercheurs.

Het speelveld voor het moordspel is de stad zelf. Sandstraße, Grüner Markt, Luitpoldbrücke - ergens hier houdt de dader zich schuil. Volg hem en sluip door het UNESCO-werelderfgoed, de oude binnenstad van Bamberg. Beginnen jullie jullie zoektocht naar de waarheid aan de oever van de Regnitz of toch bij de Dom? Hier komt onze web-app van pas. Deze stuurt jullie de GPS-route voor het moordspel, die langs talloze bezienswaardigheden leidt. Bovendien navigeren jullie met jullie smartphones betrouwbaar naar de speelstations. Jullie eerste daad als rechercheurs is dus inloggen met jullie tickets. Hiervoor heeft elke speler een smartphone met mobiel internet nodig.

Moordspel in Bamberg: historisch decor en spannende puzzels

De verhaallijn van het moordspel in Bamberg volgen jullie via de schermen. Of beter gezegd: via de schermen worden jullie er onderdeel van. Met multimediale inhoud verzamelen jullie bewijzen, ondervragen jullie virtuele getuigen en lossen jullie uitdagende puzzels op. Ook kunnen jullie met de virtual-reality-functie van de app ruimtes doorzoeken. Scherp jullie blik, want in de woning van een verdachte ligt vast en zeker nuttig materiaal. Misschien hebben jullie de dader al op het spoor - of misschien ziet alles er ineens heel anders uit. Anders dan bij een moorddiner ligt het in jullie eigen handen om de juiste conclusies te trekken en de dader op te sporen.

Jullie team staat altijd aan jullie zijde. Wie wordt de speurder, de zaakanalist of de wapenexpert? Kies op basis van individuele sterktes. Zowel in de familie als in de vriendenkring schuilen verborgen detectivevaardigheden. In ieder geval beleven jullie samen een stedelijk avontuur waarin sightseeing en misdaadverhaal samensmelten. We hebben de route voor het moordspel in Bamberg speciaal zo uitgestippeld dat jullie langs vele beroemde plekken komen. Tip: Gebruik de Rosengarten of Klein Venedig ook als decor voor een herinneringsfoto.

Zijn jullie klaar voor het moordspel?

Of het nu tijdens de Sandkerwa in de zomer is of wanneer de voor-kerstgeuren door de stad waaien: Bamberg is in elk seizoen een bezoek waard. Passend daarbij is het moordspel altijd beschikbaar. Het speelveld in de open lucht wacht erop door jullie ontdekt te worden. Veel succes!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Toeristeninformatie bij kasteel Geyerswörth
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,4/5 (145)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Bamberg
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Bamberg speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Bamberg
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Bamberg
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Bamberg
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Bamberg
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Bamberg. Met de myCityHunt teamevenementen in Bamberg hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Bamberg maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Bamberg

Moordspel Bamberg

In het moordspel Bamberg los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Bamberg. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Bamberg door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Bamberg op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Bamberg! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Bamberg rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Bamberg?

In Bamberg kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Bamberg en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Bamberg?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Bamberg koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Bamberg?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Bamberg te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Bamberg is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum