TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Arnhem

4,4 (21)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Arnhem

21 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.4 uit 5 sterren

In het moordspel in Arnhem kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

In Arnhem heerst een mysterieuze zaak die de stad in de greep houdt, en alleen een team van scherpzinnige speurneuzen kan de stad behoeden voor nog meer rampspoed. Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijk misdrijf, en de aanwijzingen zijn zo misleidend dat ze schijnbaar naar niets leiden. De lokale politie weet het niet meer en rekent nu op jullie detectivevaardigheden. Zullen jullie de uitdaging aangaan en het moordspel in Arnhem tot een goed einde brengen?

Het moordspel in Arnhem – Jullie missie in de stad

Bij het moordspel in Arnhem staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie staan klaar om jullie te ondersteunen. Samen vormen jullie een onoverwinnelijk speurteam, klaar om de boef die Arnhem terroriseert te klissen. Jullie smartphone wordt een onmisbaar hulpmiddel dat jullie met GPS door de stad leidt. Jullie worden naar de John Frostbrug gebracht, een historische plek die nu het toneel wordt van jullie onderzoek. Elk opgelost raadsel brengt jullie een stap dichter bij de dader, in tegenstelling tot een moorddiner in Arnhem, waar jullie toeschouwers zijn, zijn jullie hier de hoofdrolspelers in de actie.

Interactief moordspel in Arnhem – Duik in de wereld van detectives

Jullie smartphones transformeren met de myCityHunt app in geavanceerde speurtools. Jullie zullen getuigenverklaringen via videogesprek ontvangen, verdachte gesprekken afluisteren en virtuele geheime locaties verkennen. Het moordspel in Arnhem stimuleert niet alleen jullie teamwork, maar ook jullie individuele talenten. Kruip in de huid van ervaren rechercheurs, scherpzinnige analyse-experts of nauwgezette forensisch onderzoekers. Elke rol heeft zijn eigen uitdagingen die jullie moeten overwinnen. Bij het moordspel in Arnhem worden jullie geconfronteerd met extra opdrachten die passen bij jullie karakters en zorgen voor een spannende en gevarieerde ervaring.

Het moordspel in Arnhem – Ontdek de stad en ontrafel het raadsel

Tijdens jullie onderzoek met het moordspel in Arnhem zullen jullie ook de pittoreske stad Arnhem en haar verborgen schatten ontdekken. Misschien leiden jullie speurtochten wel naar de beroemde Burgers' Zoo, waar jullie tussen exotische dieren naar aanwijzingen speuren. Elke plek in Arnhem die jullie bezoeken, kan de sleutel zijn tot het oplossen van het misdrijf. Blijf alert, combineer de aanwijzingen slim en laat je niet misleiden door dwaalsporen. Het is aan jullie om de zaak op te lossen en Arnhem weer een veilige haven te maken. Zijn jullie klaar om het avontuur aan te gaan?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Gele Rijders Plein
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,4/5 (21)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Arnhem
Vijftigplusclub 3.110 Punten
Slurpendezusjes 1.950 Punten
Zuurendonk 1.770 Punten
BonnyAndClyde 1.450 Punten
BroodjeBal 1.430 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Arnhem
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Arnhem speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Arnhem
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Arnhem
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Arnhem
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Arnhem
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Arnhem. Met de myCityHunt teamevenementen in Arnhem hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Arnhem maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Arnhem

Moordspel Arnhem

In het moordspel Arnhem los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Arnhem. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Arnhem door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Arnhem op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Arnhem! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Arnhem rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Arnhem?

In Arnhem kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Arnhem en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Arnhem?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Arnhem koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Arnhem?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Arnhem te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Arnhem is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum