TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Apeldoorn

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Apeldoorn

In het moordspel in Apeldoorn kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

Apeldoorn is in rep en roer! Een mysterieuze moordzaak heeft de stad opgeschrikt en alleen een team van scherpe speurneuzen kan de rust herstellen. Een gerespecteerde zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad, en het lijkt alsof alle bewijzen zijn uitgewist. De politie van Apeldoorn rekent op jullie om deze duistere zaak op te lossen en de veiligheid van de stad te waarborgen. Tijdens het moordspel in Apeldoorn kruipen jullie in de huid van echte detectives – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Moordspel in Apeldoorn – Jullie missie in de stad

Geen paniek, bij het moordspel in Apeldoorn staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie staan aan jullie zijde en samen vormen jullie een detective-eenheid die de misdadiger die Apeldoorn angst aanjaagt op de hielen zit. Jullie trouwe partner, de smartphone, is altijd bij de hand. Gewapend met GPS-navigatie speuren jullie naar aanwijzingen die leiden naar de plaats delict, belangrijke plekken in Apeldoorn zoals het statige Het Loo Palace of het mysterieuze Apenheul Primate Park, en uiteindelijk naar de dader. Op elke locatie lossen jullie pittige puzzels op en komen zo stap voor stap dichter bij de oplossing van de zaak. In tegenstelling tot een moorddiner in Apeldoorn zijn jullie de hoofdrolspelers in dit avontuur, genieten jullie van de buitenlucht en ontdekken jullie de stad vanuit een compleet nieuw perspectief.

Moordspel in Apeldoorn – Interactief speuren

Jullie zullen versteld staan hoe de myCityHunt app jullie smartphones transformeert in ware detectivetools! Of het nu gaat om een videoverbinding met een getuige, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel doorzoeken van verborgen plekken – dit moordspel benut alle multimediale mogelijkheden van jullie mobiele apparaten. Maar het moordspel in Apeldoorn brengt ook jullie verborgen talenten aan het licht! Jullie nemen spannende rollen aan en trotseren de speurtocht door Apeldoorn als speurder, analist of forensisch expert. Jullie krijgen uitdagende extra opdrachten op jullie telefoons die bij jullie karakters passen en zorgen voor een nieuwe dimensie in variatie.

Moordspel in Apeldoorn – Ontdek de geheimen van de stad

Terwijl jullie tijdens het moordspel door de straten en steegjes van Apeldoorn dwalen, zullen jullie niet alleen de zaak verder helpen, maar ook de verborgen juweeltjes van de stad ontdekken. Misschien leiden de aanwijzingen wel naar het CODA Museum, waar achter de kunstzinnige tentoonstellingen een cruciaal bewijsstuk verborgen ligt. Of jullie vinden in Park Berg en Bos de laatste ontbrekende schakel die jullie een grote stap dichter bij de dader brengt. Wees op alles voorbereid, want in Apeldoorn is niets wat het lijkt. Scherp jullie zintuigen, combineer de bewijzen en ontmasker de moordenaar om Apeldoorn weer een veilige haven te maken. Het moordspel in Apeldoorn wacht op jullie – zijn jullie klaar voor het avontuur?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Stationsplein
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,0/5 (4)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Apeldoorn
BOtjes 6.020 Punten
DeOasisBitches 4.410 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten
VanRooij 2.840 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Apeldoorn
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Apeldoorn speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Apeldoorn
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Apeldoorn
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Apeldoorn
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Apeldoorn
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Apeldoorn. Met de myCityHunt teamevenementen in Apeldoorn hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Apeldoorn maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Apeldoorn

Moordspel Apeldoorn

In het moordspel Apeldoorn los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Apeldoorn. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Apeldoorn door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Apeldoorn op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Apeldoorn! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Apeldoorn rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Apeldoorn?

In Apeldoorn kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Apeldoorn en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Apeldoorn?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Apeldoorn koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Apeldoorn?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Apeldoorn te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Apeldoorn is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum