TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Amsterdam

4,5 (13)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Amsterdam

13 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.5 uit 5 sterren

In het moordspel in Amsterdam kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

In de Metropoolregio Amsterdam, bekend om haar schilderachtige grachten en hordes fietsers, heeft zich een duister misdrijf voltrokken. Het is aan een team van scherpzinnige speurneuzen – jullie dus – om dit mysterie te ontrafelen. Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad. Alle sporen lijken te verdwijnen in het doolhof van de stad. Het is hoog tijd om jullie speurdersinstinct te tonen en Amsterdam van onveiligheid te bevrijden. Tijdens het Moordspel worden jullie ware detectives. Zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het Moordspel in Amsterdam – Jullie missie

Wees gerust, in het Moordspel staan jullie er niet alleen voor. Samen met vrienden en familie vormen jullie een dynamisch detectivecollectief, vastberaden om de crimineel die de stad in zijn greep houdt te vangen. Met jullie smartphone in de hand, die als modern kompas dient, navigeren jullie door de Amsterdamse straten. Jullie bezoeken de plaats delict en sleutellocaties zoals het historische Anne Frank Huis of de beruchte Wallen, die iets met de misdaad te maken kunnen hebben. Bij elke locatie lossen jullie raadsels op en komen jullie stap voor stap dichter bij de oplossing van het mysterie. In tegenstelling tot een moorddiner, waarbij je aan tafel blijft, zijn jullie actief betrokken bij het avontuur, verkennen jullie de stad in de buitenlucht en ontdekken jullie Amsterdam door een compleet nieuwe bril.

Het Moordspel in Amsterdam – Duik in de wereld van detectives

Kijk toe hoe de myCityHunt app jullie smartphones omtovert tot ultramoderne speurtools! Of het nu gaat om een videoverbinding met een essentiële getuige, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel doorzoeken van geheime locaties – dit Moordspel benut de multimediale mogelijkheden van jullie mobiele apparaten ten volle. Het spel brengt ook jullie verborgen talenten aan het licht. Jullie nemen spannende rollen aan en doorstaan de speurtocht door Amsterdam als detective, forensisch analist of patholoog. Via jullie telefoons ontvangen jullie uitdagende extra opdrachten die bij jullie karakters passen en het begrip 'diversiteit' naar een hoger niveau tillen.

Het Moordspel in Amsterdam – Ontdek de stad op eigen houtje

Het Moordspel in Amsterdam is meer dan een gewoon spel – het is een unieke kans om de stad vanuit een geheel nieuw oogpunt te beleven. Terwijl jullie langs de idyllische grachten slenteren en door het doolhof van oude stadssteegjes navigeren, kunnen jullie op belangrijke aanwijzingen stuiten die jullie dichter bij de dader brengen. Misschien ontdekken jullie cruciaal bewijs in de schaduwen van de majestueuze Westerkerk of terwijl jullie de mysterieuze paden van het Vondelpark doorkruisen. Elk hoekje kan de sleutel zijn tot het oplossen van de misdaad. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en als detectives de straten van Amsterdam te verkennen? Het Moordspel in Amsterdam wacht op jullie!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel De Dam (bij het Nationaal Monument)
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,5/5 (13)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Amsterdam
BOtjes 6.020 Punten
DeOasisBitches 4.410 Punten
TeamAnton 4.340 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Amsterdam
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Amsterdam speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Amsterdam
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Amsterdam
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Amsterdam
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Amsterdam
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Amsterdam. Met de myCityHunt teamevenementen in Amsterdam hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Amsterdam maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Amsterdam

Moordspel Amsterdam

In het moordspel Amsterdam los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Amsterdam. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Amsterdam door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Amsterdam op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Amsterdam! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Amsterdam rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Amsterdam?

In Amsterdam kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Amsterdam en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Amsterdam?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Amsterdam koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Amsterdam?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Amsterdam te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Amsterdam is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum