TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Amersfoort

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Amersfoort

In het moordspel in Amersfoort kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen in het opwindende avontuur van een moordspel in Amersfoort! In de schilderachtige straatjes van deze Hollandse stad heeft zich een mysterieuze misdaad voltrokken, en jullie zijn de laatste hoop om de duisternis te verdrijven. Een gerespecteerde lokale ondernemer is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad, en alle onderzoekspaden lijken dood te lopen. Nu is het jullie beurt! Met jullie speurneuzen moeten jullie de zaak oplossen en de veiligheid in Amersfoort herstellen. Tijdens het moordspel in Amersfoort transformeren jullie in ware rechercheurs – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in Amersfoort – Jullie missie tegen een historisch decor

Wees niet bang, want tijdens het moordspel in Amersfoort staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie worden jullie bondgenoten, en samen vormen jullie een onverslaanbaar speurteam. Gewapend met jullie smartphone, die jullie via GPS-navigatie door de stad gidst, volgen jullie de sporen van de misdaad. Jullie tocht brengt jullie langs iconische plekken zoals de Koppelpoort en de Muurhuizen, die centraal staan in het onderzoek. Op elke locatie lossen jullie pittige puzzels op en komen jullie stap voor stap dichter bij het oplossen van de misdaad. In tegenstelling tot een moorddiner in Amersfoort zijn jullie actief betrokken bij het gebeuren, genieten jullie van de frisse lucht en zien jullie de stad vanuit een compleet nieuw oogpunt.

Het interactieve moordspel in Amersfoort – Beleef het met technische snufjes

Jullie zullen versteld staan hoe de myCityHunt-app jullie smartphones omtovert tot echte onderzoeksinstrumenten! Of jullie nu een videoconferentie met een getuige houden, verdachten stiekem afluisteren of virtuele ruimtes stilletjes verkennen – dit interactieve moordspel benut alle multimediale mogelijkheden van jullie toestellen. Maar het moordspel in Amersfoort daagt niet alleen jullie technische vaardigheden uit, het onthult ook jullie verborgen talenten. Jullie kruipen in de huid van spannende personages en trotseren de speurtocht door Amersfoort als detective, forensisch analist of patholoog. Op jullie mobieltjes ontvangen jullie uitdagende opdrachten die passen bij jullie karakter en het spel naar een hoger niveau tillen.

Spanning ten top bij het moordspel in Amersfoort – Wordt meesterdetectives!

Tijdens het moordspel in Amersfoort combineren jullie plezier met spannend speurwerk. Jullie zullen niet alleen de historische pracht van Amersfoort ervaren, maar ook jullie teamgeest en scherpzinnigheid op de proef stellen. Elke aanwijzing is van belang, elke ontdekking kan doorslaggevend zijn. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en de dader te ontmaskeren? Bereid je voor op een onvergetelijke zoektocht naar gerechtigheid – het avontuur van jullie leven wacht op jullie bij het moordspel in Amersfoort!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Groenmarkt
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,0/5 (3)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Amersfoort
BOtjes 6.020 Punten
DeOasisBitches 4.410 Punten
TeamAnton 4.340 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Amersfoort
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Amersfoort speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Amersfoort
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Amersfoort
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Amersfoort
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Amersfoort
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Amersfoort. Met de myCityHunt teamevenementen in Amersfoort hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Amersfoort maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Amersfoort

Moordspel Amersfoort

In het moordspel Amersfoort los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Amersfoort. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Amersfoort door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Amersfoort op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Amersfoort! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Amersfoort rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Amersfoort?

In Amersfoort kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Amersfoort en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Amersfoort?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Amersfoort koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Amersfoort?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Amersfoort te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Amersfoort is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum