TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Almere

4,3 (30)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Almere

30 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.3 uit 5 sterren

In het moordspel in Almere kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

In Almere is een mysterieuze moordzaak aan de gang die de stad op zijn grondvesten doet schudden. Slechts een team van scherpzinnige speurneuzen kan de rust in de stad herstellen. Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad en het lijkt alsof alle sporen doodlopen. De lokale politiemacht vertrouwt op jullie speurkunsten om de duistere geheimen van deze verbijsterende zaak te ontrafelen. Tijdens het moordspel in Almere kruipen jullie in de huid van echte rechercheurs – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in Almere – Speuren op iconische plekken

Met het moordspel in Almere staan jullie er niet alleen voor. Samen met vrienden en familie vormen jullie een onverslaanbaar team dat de sporen van de misdadiger die Almere in zijn greep houdt, op de voet volgt. Jullie smartphone ontpopt zich tot het ultieme speurinstrument. Met behulp van GPS-navigatie worden jullie naar de plaatsen delict geleid, zoals de indrukwekkende architectuur van het stadscentrum en de schilderachtige haven van Almere Haven, die beide een hoofdrol spelen in het onderzoek. Op elke locatie lossen jullie pittige puzzels op en komen jullie stap voor stap dichter bij het ontrafelen van de zaak. In tegenstelling tot een moorddiner in Almere, zijn jullie actief betrokken bij de actie, verkennen jullie de stad en zien jullie Almere vanuit een heel nieuw oogpunt.

Het interactieve moordspel in Almere – Speuren met technologie en teamgeest

Verbaas je over hoe de myCityHunt-app jullie smartphones verandert in geavanceerde opsporingsgereedschappen! Of jullie nu een videoverbinding met een belangrijke getuige opzetten, verdachte gesprekken afluisteren of virtueel geheime plekken verkennen – dit moordspel in Almere maakt volop gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie apparaten. Maar het moordspel daagt niet alleen jullie technische vaardigheden uit, het onthult ook jullie verborgen talenten. Jullie duiken in opwindende rollen en doorstaan de speurtocht door Almere als detective, forensisch analist of patholoog. Extra opdrachten, die perfect zijn afgestemd op jullie karakters, worden naar jullie telefoons gestuurd en zorgen voor een dag vol variatie in het speurwerk in Almere.

Het moordspel in Almere – Samenwerken leidt tot succes

Bij het moordspel in Almere komt het aan op iedereen. Jullie delen informatie, combineren bewijsstukken en ontwikkelen theorieën om de dader te achterhalen. Elke aanwijzing, elk opgelost raadsel brengt jullie dichter bij het doel om de vrede in Almere te herstellen. Zijn jullie er klaar voor om de uitdagingen aan te gaan en als een team de zaak op te lossen? Het moordspel in Almere wacht op jullie – wees de helden die Almere nu nodig heeft!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Esplanade
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,3/5 (30)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Almere
Reisje 2.640 Punten
Hippies 1.810 Punten
ElsenKwadraat 1.740 Punten
Brillen 1.610 Punten
SLAYdetectives 1.500 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Almere
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Almere speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Almere
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Almere
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Almere
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Almere
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Almere. Met de myCityHunt teamevenementen in Almere hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Almere maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Almere

Moordspel Almere

In het moordspel Almere los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Almere. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Almere door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Almere op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Almere! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Almere rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Almere?

In Almere kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Almere en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Almere?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Almere koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Almere?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Almere te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Almere is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum