TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Aarhus

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Aarhus

In het moordspel in Aarhus kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

In de Deense stad Aarhus heerst een lichte paniek door een mysterieuze moordzaak, en wie anders dan een groep scherpzinnige speurneuzen kan de rust herstellen? Precies, dat zijn jullie! Een gerespecteerde zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke misdaad, en de aanwijzingen zijn zo schaars dat ze bijna in het niets verdwijnen. Het vraagt om een speciaal team met een neus voor detective werk om deze ingewikkelde puzzel op te lossen. De politie van Aarhus rekent op jullie scherpzinnigheid om de zaak op te helderen en de orde te herstellen. Tijdens het moordspel in Aarhus kruipen jullie in de huid van echte rechercheurs – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in Aarhus – Spanning en teamgeest

Geen zorgen, tijdens het moordspel in Aarhus staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familieleden staan aan jullie zijde en samen vormen jullie een onverslaanbaar detectiveteam dat de misdadiger die Aarhus angst aanjaagt op de hielen zit. Jullie belangrijkste hulpmiddel in dit avontuur is jullie smartphone. Met behulp van GPS-navigatie worden jullie geleid naar de Aarhus Domkirke, een van de plaatsen delict, en andere sleutellocaties in de stad die verbonden kunnen zijn met de misdaad, om uiteindelijk de dader op te sporen. Bij elke stop lossen jullie uitdagende puzzels op en komen jullie stap voor stap dichter bij de ontknoping van de zaak. In tegenstelling tot een moorddiner in Aarhus, zijn jullie actief betrokken bij de actie, genieten jullie van de frisse lucht en ontdekken jullie Aarhus vanuit een compleet nieuw perspectief.

Het moordspel in Aarhus – Jullie interactieve speurtocht

Verbaas je over hoe de myCityHunt app jullie smartphones transformeert in ware speurdersgereedschappen! Of het nu gaat om een videoverbinding met een getuige, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel verkennen van geheime locaties – dit moordspel in Aarhus maakt volop gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie toestel. Maar het spel brengt ook jullie verborgen talenten aan het licht! Jullie nemen spannende rollen aan en trotseren de speurtocht door Aarhus als detective, misdaadanalist of forensisch expert. Jullie krijgen uitdagende extra taken op jullie telefoons, die aangepast zijn aan jullie specifieke rol en het begrip 'diversiteit' een nieuwe dimensie geven.

Het moordspel in Aarhus – Ontdek de geheimen van de stad

Tijdens jullie onderzoek bij het moordspel in Aarhus zullen jullie ook het ARoS Kunstmuseum bezoeken, een andere mogelijke plaats delict. Hier kunnen cruciale aanwijzingen verborgen liggen die jullie dichter bij de dader brengen. Met elk opgelost raadsel en elke ontcijferde boodschap ontvouwt het verhaal zich verder en duiken jullie dieper in het stedelijke doolhof van Aarhus. Zijn jullie klaar om jullie detectivevaardigheden te tonen en het mysterie dat over deze Deense metropool hangt te ontrafelen? Het moordspel in Aarhus wacht op jullie – één stad, één team, één doel: de zaak oplossen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel gemeentehuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 5,0/5 (4)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Aarhus
DeOasisBitches 4.410 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten
VanRooij 2.840 Punten
Brigit 2.780 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Aarhus
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Aarhus speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Aarhus
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Aarhus
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Aarhus
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Aarhus
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Aarhus. Met de myCityHunt teamevenementen in Aarhus hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Aarhus maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Aarhus

Moordspel Aarhus

In het moordspel Aarhus los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Aarhus. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Aarhus door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Aarhus op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Aarhus! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Aarhus rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Aarhus?

In Aarhus kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Aarhus en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Aarhus?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Aarhus koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Aarhus?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Aarhus te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Aarhus is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum