TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Puente de Vallecas

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Kerstavontuur Puente de Vallecas

Wil je tijdens de kerstperiode Puente de Vallecas met een geheel nieuwe blik ervaren? Ontdek dan onze raadselspeurtocht Xmas Adventure op je smartphone!

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen door de betoverende kerstsfeer en ga op een kerstelijke speurtocht in Puente de Vallecas, waar je niet alleen door de feestelijke lichtjes wordt verwelkomd, maar ook door een mysterieuze sfeer. Er ligt een raadselachtige schat verborgen, achtergelaten door een zekere zakenman, en het is jouw taak om deze te vinden. Deze schat is niet alleen van grote waarde, maar herbergt ook het geheim van Kerstmis. Wat zou de reden zijn dat deze man zijn rijkdom bij leven al weggeeft? Het is aan jou en je team om dit mysterie te ontrafelen. Vorm een team dat uitblinkt in samenwerking en scherpzinnigheid, en ga op een avontuur dat je door de feestelijk versierde straten van Puente de Vallecas leidt. Zullen jullie in staat zijn de puzzels op te lossen en de concurrentie steeds een stapje voor te blijven?

Xmas Adventure: Ontdek Puente de Vallecas in kerstsfeer

De kerstelijke speurtocht in Puente de Vallecas is niet alleen een spannend spel, het is ook een unieke kans om de stad in al haar kerstglorie te bewonderen. Gewapend met een mysterieuze schatkaart verkennen jullie de charmante hoekjes van Puente de Vallecas, lossen samen lastige puzzels op en dompelen je onder in de kersttradities. Misschien leidt jullie tocht wel naar het indrukwekkende Parque de Entrevías, waar de natuur in haar winterse tooi een adembenemend decor vormt. Of je staat plots voor de historische Cerro del Tío Pío, waarvanaf de heuvels je een fantastisch uitzicht bieden over de feestelijk verlichte stad. Laat de kerstsfeer jullie gids zijn en toon jullie vindingrijkheid om de schatten van Puente de Vallecas op te graven.

Kerstviering in Puente de Vallecas: Een feest van samenzijn en puzzelplezier

Wat is er nu leuker dan een kerstviering in Puente de Vallecas te combineren met een speurtocht die je door de winterse stad voert? Trommel een team van vrienden of collega's op en ga op zoek naar de verborgen aanwijzingen. Het enige dat je nodig hebt is een ticket, een smartphone en de vastberadenheid om als eerste de schat te vinden. En als je even wilt pauzeren, strijk dan neer in een van de gezellige cafés of restaurants voor een warme chocolademelk. Maar vergeet niet: de schat van Puente de Vallecas wacht om door jullie gevonden te worden!

De kerstelijke speurtocht in Puente de Vallecas is ook de perfecte manier om de kerstviering in Puente de Vallecas onvergetelijk te maken. Een interactieve speurtocht zorgt voor plezier, bevordert de teamgeest en laat iedereen helemaal in de feeststemming komen. Plan ons Xmas Adventure als het hoogtepunt van jullie kerstviering in Puente de Vallecas en bezorg je medewerkers, vrienden of familie een eindejaar vol vreugde en avontuur.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Puente de Vallecas
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Puente de Vallecas speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Puente de Vallecas
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Puente de Vallecas
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Puente de Vallecas
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Puente de Vallecas
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Puente de Vallecas. Met de myCityHunt teamevenementen in Puente de Vallecas hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Puente de Vallecas maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Puente de Vallecas

Xmas Adventure Puente de Vallecas

De kerstspeurtocht in Puente de Vallecas! Puzzel je als team een weg door het winterse Puente de Vallecas op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Puente de Vallecas. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Puente de Vallecas ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum