TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Las Palmas de Gran Canaria

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Kerstavontuur Las Palmas

Een kerstspeurtocht in de frisse lucht: speel nu in Las Palmas de Gran Canaria het Xmas Adventure van myCityHunt!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een sprookjesachtige zoektocht vol kerstcharme in Las Palmas de Gran Canaria, waar zelfs in de winter de zon jullie huid verwent en de palmbomen schitteren in feestelijke pracht. In de bruisende hoofdstad van Gran Canaria gonst een geheim dat de harten van zowel de locals als de bezoekers sneller doet kloppen. Een mysterieuze schatkaart, achtergelaten door een gulle lokale ondernemer die van zijn pensioen geniet, belooft een schat van onschatbare waarde. Maar vergis je niet, deze schat laat zich niet zomaar veroveren! Jullie scherpzinnigheid en teamgeest worden op de proef gesteld in een marathon van puzzels die jullie langs de kerstelijk versierde straten van deze historische stad voeren. Waarom is het kerstthema zo diep verweven in deze speurtocht? En waarom wil deze geheimzinnige weldoener nu al zijn rijkdom delen? Trommel je vrienden of familie op en ga de uitdaging aan!

Xmas Adventure: Kerstige puzzels in een historisch decor

Met een zachte bries die van de Atlantische Oceaan overwaait en de geur van zee en vrijheid, storten jullie je in het Xmas Adventure tegen de achtergrond van het historische Las Palmas de Gran Canaria. Gewapend met de geheimzinnige schatkaart verkennen jullie de straten en pleinen vol geschiedenis, langs de imposante kathedraal Santa Ana en de levendige Mercado de Vegueta, waar het lijkt alsof de tijd stil staat. Elk opgelost raadsel brengt jullie dichter bij het doel, maar alleen als jullie de kerstige aanwijzingen juist interpreteren en jullie medespelers te slim af zijn. Laat je inspireren door de kerstviering in Las Palmas de Gran Canaria en word de held van je eigen kerstverhaal!

Kerstviering in Las Palmas de Gran Canaria: Een feest van saamhorigheid

De kerstspeurtocht in Las Palmas de Gran Canaria is niet alleen een spannend avontuur, maar ook een prachtige kans om jullie kerstviering in Las Palmas de Gran Canaria extra speciaal te maken. Beeld je in hoe jullie samen de levendige straten doorkruisen, langs het Parque San Telmo met zijn sterachtige lichtjes, en als team ingewikkelde puzzels oplossen tijdens jullie speurtocht. Alles wat je nodig hebt is een ticket, een smartphone en de vlam van saamhorigheid in jullie harten. Wanneer jullie er klaar voor zijn, kan de zoektocht beginnen. En als jullie even willen pauzeren, geniet dan van de kerstsfeer op het strand van Las Canteras voordat jullie weer de drukte induiken. Want ergens in de kronkelende straatjes van Las Palmas wacht de ultieme kerstschat om door jullie ontdekt te worden!

De kerstspeurtocht in Las Palmas de Gran Canaria is een unieke manier om de teamgeest te versterken en samen de vreugde van de kersttijd te ervaren. Maak van dit avontuur een onvergetelijk onderdeel van jullie kerstviering in Las Palmas de Gran Canaria en creëer herinneringen die nog lang na de feestdagen zullen resoneren. Pak je dierbaren bij de hand, laat de dagelijkse sleur achter je en dompel je onder in een kerstavontuur dat je niet snel zult vergeten!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Las Palmas de Gran Canaria
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Las Palmas de Gran Canaria speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Las Palmas de Gran Canaria
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Las Palmas de Gran Canaria
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Las Palmas de Gran Canaria
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Las Palmas de Gran Canaria
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Las Palmas de Gran Canaria. Met de myCityHunt teamevenementen in Las Palmas de Gran Canaria hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Las Palmas de Gran Canaria maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Las Palmas de Gran Canaria

Xmas Adventure Las Palmas de Gran Canaria

De kerstspeurtocht in Las Palmas de Gran Canaria! Puzzel je als team een weg door het winterse Las Palmas de Gran Canaria op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Las Palmas de Gran Canaria. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Las Palmas de Gran Canaria ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum