TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Blankenfelde-Mahlow

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Avventura natalizia Blankenfelde-Mahlow

Ervaar met onze spannende kerstspeurtocht Blankenfelde-Mahlow op een geheel nieuwe manier! Perfect voor vrienden en familie.

+ Meer - Minder

Stap in een wereld vol mysterie en kerstcharme in Blankenfelde-Mahlow, waar recentelijk een raadsel de harten van de inwoners sneller doet kloppen. Een geheimzinnig document is opgedoken – een schatkaart, gecreëerd door een gerespecteerde lokale ondernemer die geniet van zijn welverdiende pensioen. Zijn belofte is net zo betoverend als de fonkelende kerstverlichting: de persoon die als eerste de raadselmarathon voltooit, zal beloond worden met een schat van onschatbare waarde. Maar de kaart is bezaaid met kerstsymbolen en geheimen. Wat zou de reden kunnen zijn dat deze man zijn immense fortuin weggeeft terwijl hij nog leeft? Bundel de krachten en doorkruis het winterse Blankenfelde-Mahlow om het geheim van de kerstspeurtocht te ontrafelen!

Xmas Adventure: De kerstspeurtocht in Blankenfelde-Mahlow

De kerstspeurtocht in Blankenfelde-Mahlow begint in een stadje dat is omgetoverd tot een echt winterparadijs. Gewapend met de geheimzinnige schatkaart verkennen jullie de sfeervolle binnenstad en haar bezienswaardigheden, zoals het historische landhuis en de feestelijk verlichte dorpsweide. Terwijl jullie van aanwijzing naar aanwijzing, van raadsel naar raadsel gaan, duiken jullie dieper in de kerstsfeer en de historie van het stadje. Zijn jullie slim genoeg om de aanwijzingen te ontcijferen en de andere schatzoekers steeds een stapje voor te blijven? Ontdek het tijdens jullie kerstspeurtocht in Blankenfelde-Mahlow!

Kerstviering in Blankenfelde-Mahlow: Een feest voor de zintuigen

Trommel je vrienden, familie of collega's op en stort je als een team in het kerstavontuur dat jullie door de straten van Blankenfelde-Mahlow leidt. Aan het eind van dit avontuur zou de legendarische schat zomaar van jullie kunnen zijn. Het enige wat je nodig hebt, is een ticket, een smartphone en een onwankelbare teamgeest. Het leuke is: je kunt op elk moment beginnen! Mocht je even op adem willen komen, dan biedt Blankenfelde-Mahlow met zijn cafés en de idyllische dorpsvijver de perfecte plek voor een korte pauze – maar vergeet niet dat de schat ergens op jullie wacht!

En voor iedereen die een onvergetelijk kerstfeest in Blankenfelde-Mahlow wil organiseren: wat is er spannender dan een speurtocht door de kerstversierde stad? Onze interactieve speurtocht is de perfecte aanvulling op het culinaire programma van jullie kerstviering in Blankenfelde-Mahlow. Het combineert plezier, teambuilding en een feestelijke sfeer – alles wat je je maar kunt wensen voor een kerstviering in Blankenfelde-Mahlow. Geef je collega's en vrienden een memorabel jaareinde en voeg ons Xmas Adventure toe aan jullie kerstviering in Blankenfelde-Mahlow!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Blankenfelde-Mahlow
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Blankenfelde-Mahlow speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Blankenfelde-Mahlow
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Blankenfelde-Mahlow
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Blankenfelde-Mahlow
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Blankenfelde-Mahlow
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Blankenfelde-Mahlow. Met de myCityHunt teamevenementen in Blankenfelde-Mahlow hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Blankenfelde-Mahlow maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Blankenfelde-Mahlow

Xmas Adventure Blankenfelde-Mahlow

De kerstspeurtocht in Blankenfelde-Mahlow! Puzzel je als team een weg door het winterse Blankenfelde-Mahlow op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Blankenfelde-Mahlow. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Blankenfelde-Mahlow ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum