TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Winterthur

4,0 (16)
slechts
€ 12,99
p.p.

Escape Game Winterthur

16 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.0 uit 5 sterren

Escape Game in Winterthur - het perfecte idee voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen of familie-uitstapjes naar Winterthur!

+ Meer - Minder

De straten van Winterthur transformeren in een dynamisch speelveld onder jullie voeten, bruisend van spanning en avontuur. Stap in een wereld waar elke hoek en steeg het decor wordt van jullie eigen spionagethriller. In het Escape Game in Winterthur zijn jullie meer dan toeschouwers – jullie zijn de hoofdrolspelers in een zenuwslopende race tegen de klok om de stad en misschien zelfs de wereld te redden.

Het avontuur begint: Escape Game in Winterthur

Tussen de schaduwen van historische gebouwen en langs de schilderachtige paden van het stadspark van Winterthur schuilen gevaren die alleen de slimsten en dappersten onder jullie kunnen trotseren. Gewapend met smartphones volgen jullie de sporen van gewetenloze criminelen die op wereldwijde chaos uit zijn. Jullie en jullie speciale eenheid zijn de laatste hoop van Winterthur. Jullie moed en scherpzinnigheid zijn de wapens die jullie naar de overwinning zullen leiden terwijl jullie de geheimen van de stad ontrafelen en onheil voorkomen.

Interactieve teamervaring: Escape Game in Winterthur

In tegenstelling tot een escape room in Winterthur, zijn jullie niet opgesloten in een ruimte, maar wordt de hele stad jullie speelveld. De historische binnenstad, de indrukwekkende collectie van het kunstmuseum – alle plekken kunnen deel uitmaken van jullie avontuur. Elke hoek in Winterthur kan de sleutel tot de volgende aanwijzing bevatten of een nieuwe bondgenoot verbergen. Jullie smartphones zijn de portalen die jullie verbinden met het hoofdkwartier, missies geven en jullie dieper in het verhaal trekken. Wees alert, want de volgende telefoonring kan een cruciale wending zijn, maar ook een dwaalspoor, want niet elke informant speelt het spel eerlijk.

Spionnen, codes en geheimen: Escape Game in Winterthur

In het Escape Game in Winterthur moeten jullie als een team opereren, vijandelijke spionnen afluisteren en informanten voor jullie winnen. Jullie vaardigheden worden op de proef gesteld terwijl jullie door de stad bewegen, van Villa Flora tot aan het Technorama, waar elke aanwijzing jullie dichter bij de oplossing van het mysterie kan brengen. In tegenstelling tot James Bond zijn jullie niet alleen, maar vertrouwen jullie op jullie teamgenoten om de schurken te stoppen en jullie namen in de highscores van Winterthur te vereeuwigen. Met elk opgelost raadsel en doorstaan avontuur schrijven jullie jullie eigen verhaal en verzekeren jullie jezelf van een plek in de fotogalerij van de stad.

Laat deze kans niet schieten en word deel van het ultieme Escape Game in Winterthur. Verzeker je van je tickets en duik in een wereld vol geheimen en adrenaline. Winterthur wacht erop om door jullie, de nieuwe helden van de stad, ontdekt te worden. Ga de uitdaging aan en beleef een avontuur dat jullie niet snel zullen vergeten!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel amministrazione comunale
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.4 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum tutti i giorni
 Beoordeling 4,0/5 (16)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Winterthur
Beverbende 3.380 Punten
Lekkernat 3.320 Punten
BobDeRobberDog 3.280 Punten
PurWin 2.870 Punten
Dactylis 2.630 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Winterthur
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Winterthur speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Winterthur
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Winterthur
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Winterthur
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Winterthur
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Winterthur. Met de myCityHunt teamevenementen in Winterthur hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Winterthur maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Winterthur

Escape Game Winterthur

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Winterthur dateen escape game en een speurtocht in Winterthurcombineert? Dan is onze outdoor escape game in Winterthur is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Winterthur combineert een speurtocht in Winterthur met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Winterthur. Tijdens onze escape game in Winterthur duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Winterthur, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Winterthur zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Winterthur een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Winterthur een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Winterthur plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Winterthur lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Winterthur?

Een indoor Escape Room in Winterthur kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Winterthur van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Winterthur van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum