TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Santa Coloma de Gramenet

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Santa Coloma de Gramenet

Escape Game Santa Coloma de Gramenet - de opwindende nieuwe vrijetijdsbesteding in Santa Coloma de Gramenet voor vrienden en families!

+ Meer - Minder

Zet je schrap voor een avontuur waarbij Santa Coloma de Gramenet het toneel wordt van jullie meest spannende belevenissen! Verborgen hoekjes en historische plekjes komen tot leven in een Escape Game dat je meeneemt naar een wereld vol spionage en adrenaline. Jullie transformeren in geheim agenten op een missie die jullie moed, intelligentie en teamgeest tot het uiterste zal testen. Zijn jullie klaar om het lot van de stad in jullie handen te nemen?

Het ultieme Escape Game in Santa Coloma de Gramenet

Met de klok die onverbiddelijk tikt, rust het lot van Santa Coloma de Gramenet op jullie schouders. Als leden van een elite-eenheid zijn jullie de laatste verdedigingslinie tegen een bende gewetenloze criminelen die de stad willen overnemen. Gewapend met jullie smartphones speuren jullie naar aanwijzingen, kraken jullie codes en racen jullie door de stad – van de majestueuze kerk Sant Coloma tot aan het historische park Torre Balldovina, dat verandert in een broeinest van spanning. Dit Escape Game in Santa Coloma de Gramenet is jullie kans om geschiedenis te schrijven.

Escape Game actie buiten de gebaande paden

Verlaat de vier muren van een traditionele escape room en maak van de hele stad jullie speelveld. Jullie missie voert langs straten, bezienswaardigheden en verborgen schatten. Jullie smartphones zijn jullie onmisbare gereedschap als geheim agenten, die jullie naar geheime locaties leiden en in verbinding stellen met het hoofdkwartier voor cruciale informatie. Blijf alert, want elk telefoontje kan een doorslaggevende tip of een verraderlijke val zijn. Vertrouw niemand – behalve jullie eigen team en jullie instincten!

Het Escape Game in Santa Coloma de Gramenet – Jullie team in de spotlights

In teamverband schuilt jullie kracht. Luister naar de conversaties van vijandelijke spionnen, win informanten voor jullie zaak en bewijs dat jullie meer zijn dan alleen maar simpele agenten. Dit Escape Game in Santa Coloma de Gramenet vraagt om jullie volledige inzet om de slechteriken te slim af te zijn. Maar geen paniek, anders dan James Bond en Jason Bourne worden jullie wel degelijk gevierd voor jullie heldendaden: jullie teamnaam schittert in de highscore van Santa Coloma de Gramenet en jullie missie wordt vastgelegd in een persoonlijke fotogalerij. Bereid je voor om je stempel te drukken in de wereld van spionage en van Santa Coloma de Gramenet jullie eigen, spannende speeltuin te maken. Verzeker je nu van tickets voor een onvergetelijke Escape Game ervaring!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel gemeentehuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.4 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Santa Coloma de Gramenet
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Santa Coloma de Gramenet speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Santa Coloma de Gramenet
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Santa Coloma de Gramenet
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Santa Coloma de Gramenet
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Santa Coloma de Gramenet
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Santa Coloma de Gramenet. Met de myCityHunt teamevenementen in Santa Coloma de Gramenet hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Santa Coloma de Gramenet maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Santa Coloma de Gramenet

Escape Game Santa Coloma de Gramenet

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Santa Coloma de Gramenet dateen escape game en een speurtocht in Santa Coloma de Gramenetcombineert? Dan is onze outdoor escape game in Santa Coloma de Gramenet is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Santa Coloma de Gramenet combineert een speurtocht in Santa Coloma de Gramenet met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Santa Coloma de Gramenet. Tijdens onze escape game in Santa Coloma de Gramenet duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Santa Coloma de Gramenet, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Santa Coloma de Gramenet zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Santa Coloma de Gramenet een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Santa Coloma de Gramenet een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Santa Coloma de Gramenet plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Santa Coloma de Gramenet lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Santa Coloma de Gramenet?

Een indoor Escape Room in Santa Coloma de Gramenet kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Santa Coloma de Gramenet van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Santa Coloma de Gramenet van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum