TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Rüsselsheim am Main

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Rüsselsheim

Escape Game Rüsselsheim am Main - de opwindende nieuwe vrijetijdsbesteding in Rüsselsheim am Main voor vrienden en families!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol intriges en geheimen, waar je als topagent de schaduwen van Rüsselsheim am Main verkent. Het Escape Game in Rüsselsheim am Main is je toegangsbewijs tot een avontuur dat met elke vezel van je vastberadenheid speelt en je zenuwen tot het uiterste test!

Het avontuur van het Escape Game in Rüsselsheim am Main

Misdadige organisaties hebben hun grijpgrage vingers uitgestrekt naar de wereldorde, en alleen jullie, de dapperste helden van Rüsselsheim, kunnen de nakende ondergang tegenhouden. Gewapend met jullie smartphones, die transformeren in ware schatkaarten van de hedendaagse spionage, snellen jullie door de straten en steegjes om de boeven te vangen. Het Escape Game in Rüsselsheim am Main brengt jullie langs iconische plekken zoals de Opel-fortificaties of het historische Verna-Park, die het decor vormen voor een adembenemende speurtocht.

Teamspel bij het Escape Game in Rüsselsheim am Main

Jullie staan er niet alleen voor in deze race tegen de klok. Jullie teamgenoten, elk een expert in zijn vakgebied, staan aan jullie zijde en maken het Escape Game in Rüsselsheim am Main tot een onvergetelijke teamervaring. Jullie smartphone fungeert als navigatie-instrument door Rüsselsheim, ontvangt geheime berichten en stelt jullie voor steeds nieuwe uitdagingen. Wees alert, want een rinkelende telefoon kan de sleutel zijn tot een cruciale aanwijzing – of de val van een dubbelagent. Vertrouw op je instinct, maar vergeet nooit: in de wereld van de spionage is niets wat het lijkt.

Vrijheid en strategie in het Escape Game

In tegenstelling tot een Escape Room in Rüsselsheim am Main zijn jullie in deze missie niet beperkt tot vier muren. De hele stad wordt het podium van jullie onderzoek. Alles wat je nodig hebt is een smartphone en de myCityHunt-app om het Escape Game te starten, dat je met interactieve video's, puzzels en tal van andere features recht in het hart van de actie brengt. Werk samen, luister naar de vijand en win informanten voor jullie zaak. In het Escape Game in Rüsselsheim am Main is een goede combinatie van vaardigheden nodig om de duistere plannen te dwarsbomen.

In tegenstelling tot filmhelden zoals Bond en Bourne, zullen jullie je overwinning niet in de schaduwen vieren. Jullie teamnaam schittert in de highscore van Rüsselsheim en een persoonlijke fotogalerij legt jullie meest glorieuze momenten vast. Het Escape Game tovert Rüsselsheim om tot een interactieve speeltuin, waar jullie de hoofdrollen vertolken. Verzeker jezelf van tickets naar de wereld van spionage en maak van Rüsselsheim jullie eigen spannende openlucht Escape Game.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel gemeentehuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Rüsselsheim am Main
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Rüsselsheim am Main speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Rüsselsheim am Main
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Rüsselsheim am Main
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Rüsselsheim am Main
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Rüsselsheim am Main
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Rüsselsheim am Main. Met de myCityHunt teamevenementen in Rüsselsheim am Main hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Rüsselsheim am Main maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Rüsselsheim am Main

Escape Game Rüsselsheim am Main

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Rüsselsheim am Main dateen escape game en een speurtocht in Rüsselsheim am Maincombineert? Dan is onze outdoor escape game in Rüsselsheim am Main is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Rüsselsheim am Main combineert een speurtocht in Rüsselsheim am Main met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Rüsselsheim am Main. Tijdens onze escape game in Rüsselsheim am Main duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Rüsselsheim am Main, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Rüsselsheim am Main zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Rüsselsheim am Main een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Rüsselsheim am Main een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Rüsselsheim am Main plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Rüsselsheim am Main lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Rüsselsheim am Main?

Een indoor Escape Room in Rüsselsheim am Main kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Rüsselsheim am Main van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Rüsselsheim am Main van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum