TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Montigny-le-Bretonneux

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Montigny-le-Bretonneux

Heb je zin in een stadsavontuur in Montigny-le-Bretonneux? Onze Escape Game verrukt jong en oud met puzzels in de frisse lucht!

+ Meer - Minder

Voel de spanning tintelen terwijl je je stort in een avontuur dat je niet snel zult vergeten – het Escape Game in Montigny-le-Bretonneux! Maak van de vredige straatjes van deze Franse stad het decor van jullie eigen spionagethriller. Jullie zijn de laatste verdedigingslinie tegen schurken die de wereldvrede op het spel zetten. Gewapend met jullie smartphone als toegangspoort tot succes, jullie scherpe geest als wapen en een moed die bergen kan verplaatsen, gaan jullie op jacht naar de misdadigers om hun duistere plannen te dwarsbomen.

De uitdaging: Escape Game in Montigny-le-Bretonneux

Beeld je in dat je door de doolhof van moderne architectuur van Montigny-le-Bretonneux zwerft, waarbij elk gebouw de sleutel tot de volgende aanwijzing kan zijn. Het Escape Game leidt je misschien naar het indrukwekkende watersportcentrum Base de Loisirs, waar je tussen de golven naar aanwijzingen speurt of rond het meer sluipt om vijandelijke spionnen te bespioneren. Jullie team van dappere avonturiers staat altijd klaar om elk mysterie te ontrafelen en elke tegenstander te slim af te zijn. Jullie smartphone is veel meer dan een communicatiemiddel – het is een portaal naar een wereld vol geheimen en uitdagingen die jullie moeten aangaan.

Strategie en teamwork in het Escape Game

In tegenstelling tot een Escape Room in Montigny-le-Bretonneux, zijn jullie niet beperkt tot één ruimte. De hele stad wordt jullie speelveld, een interactieve belevenis die jullie uitdaagt om verder te kijken dan jullie neus lang is. Misschien brengt het volgende raadsel jullie naar de futuristische bibliotheek of naar de verborgen hoekjes van het stadspark, waar jullie gecodeerde berichten ontcijferen en bondgenoten vinden. Elke hoek van Montigny-le-Bretonneux kan de plek zijn waar jullie de cruciale aanwijzing vinden die jullie dichter bij het doel van jullie missie brengt.

Het ultieme Escape Game avontuur

Bij dit Escape Game moeten jullie strategisch denken, communiceren en jullie kennis toepassen om de boeven een halt toe te roepen. Maar in tegenstelling tot filmhelden zoals James Bond, opereren jullie niet in de schaduwen. Jullie worden de helden van Montigny-le-Bretonneux door jullie naam in de highscore te vereeuwigen en toegang te krijgen tot een persoonlijke fotogalerij. Het Escape Game verandert Montigny-le-Bretonneux in een gigantische outdoor Escape Room, waarbij elke keuze ertoe doet. Verzeker je van een ticket naar de wereld van spionage en geheime diensten en bereid je voor om Montigny-le-Bretonneux om te toveren in jullie persoonlijke speeltuin – een Escape Game dat jullie niet snel zullen vergeten!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel stadhuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Montigny-le-Bretonneux
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Montigny-le-Bretonneux speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Montigny-le-Bretonneux
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Montigny-le-Bretonneux
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Montigny-le-Bretonneux
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Montigny-le-Bretonneux
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Montigny-le-Bretonneux. Met de myCityHunt teamevenementen in Montigny-le-Bretonneux hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Montigny-le-Bretonneux maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Montigny-le-Bretonneux

Escape Game Montigny-le-Bretonneux

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Montigny-le-Bretonneux dateen escape game en een speurtocht in Montigny-le-Bretonneuxcombineert? Dan is onze outdoor escape game in Montigny-le-Bretonneux is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Montigny-le-Bretonneux combineert een speurtocht in Montigny-le-Bretonneux met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Montigny-le-Bretonneux. Tijdens onze escape game in Montigny-le-Bretonneux duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Montigny-le-Bretonneux, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Montigny-le-Bretonneux zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Montigny-le-Bretonneux een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Montigny-le-Bretonneux een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Montigny-le-Bretonneux plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Montigny-le-Bretonneux lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Montigny-le-Bretonneux?

Een indoor Escape Room in Montigny-le-Bretonneux kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Montigny-le-Bretonneux van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Montigny-le-Bretonneux van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum