TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Ludwigsburg

4,4 (104)
slechts
€ 12,99
p.p.

Escape Game Ludwigsburg

104 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.4 uit 5 sterren

Ervaar Ludwigsburg vanuit een heel nieuw perspectief! Speel nu de myCityHunt Escape Game in Ludwigsburg!

+ Meer - Minder

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht... allemaal al offline. Jullie zijn onze laatste hoop! Ergens in de omgeving van jullie elite-eenheid houdt een hacker zich schuil, klaar om de wereld op z'n kop te zetten. Duik met jullie team het Escape Game in Ludwigsburg in en voorkom de ondergang.

Escape Game in Ludwigsburg

Is hij incognito tussen de mensen op de markt of verschuilt hij zich in het uitgestrekte kasteel? Wij hebben geen idee. Maar wat we wel weten, is dat we het Escape Game in Ludwigsburg naar de gehele stad hebben uitgebreid. Jullie krijgen carte blanche om de hacker te vangen waar jullie hem ook maar op het spoor komen.

Voor deze delicate missie krijgen jullie volledige technische back-up vanuit het hoofdkwartier. Zodra jullie de Escape Game via de web-app activeren, sturen we jullie de nieuwste informatie direct naar jullie smartphones. Dit omvat een GPS-precieze route naar locaties waar aanwijzingen gevonden kunnen worden of waar de gezochte persoon zich mogelijk ophoudt.

Geheimagenten met speelvergunning

Het speelveld van jullie agentenavontuur bij het Escape Game in Ludwigsburg strekt zich uit rond de beroemde poorthuizen. Jullie zijn de enige ingewijden die weten welke digitale chaos de wereld bedreigt. Maar blijf onder de radar: net als James Bond slenteren jullie door de straten, met één oog steeds op de smartphone gericht. Nieuwe opdrachten kunnen op elk moment binnenstromen.

Daarna is het zaak om efficiënt en succesvol samen te werken. Samen ontcijferen jullie geheime documenten en luisteren jullie vijandelijke agenten af. Ook verkennen jullie het Escape Game in Ludwigsburg met behulp van virtual reality-elementen. Kunnen jullie alle verborgen boodschappen en aanwijzingen vinden? Elke volbrachte missie brengt jullie dichter bij het einddoel.

Punten verzamelen en herinneringen maken

Met elke voltooide taak verzamelen jullie punten. Dit bepaalt jullie positie in onze alltime-highscorelijst. De beste agententeams uit de regio hebben hier al een plek veroverd. Kunnen jullie deze prestaties overtreffen? Het hoofdkwartier kijkt vol verwachting naar jullie uit!

Maar jullie verzamelen niet alleen punten en zitten achter een hacker aan, jullie beleven ook een spannende en vermakelijke combinatie van sightseeing en Escape Game in Ludwigsburg. Onderweg komen jullie langs tal van bezienswaardigheden. De Houtmarkt, de Stadskerk of het Bloeiende Barok – welke plek wordt jullie favoriet? Grijp de kans en maak een foto voor het nageslacht. De foto's vinden later hun geheime weg naar de galerij van myCityHunt – alleen toegankelijk voor jullie team.

Maar blijf alert: een missie als geheimagent is geen picknick aan de Neckar. De hacker is op zijn hoede – en hij heeft zijn beste agent op jullie afgestuurd. Deze heeft het hoofdkwartier al geïnfiltreerd en zal waarschijnlijk snel contact met jullie opnemen...

Escape Game in Ludwigsburg: spannende speurtocht voor 2 tot 33 deelnemers

Wonen jullie in de stad en willen jullie haar beschermen tegen het kwaad? Of zijn jullie op bezoek en op zoek naar een avontuurlijk uitje? Ons Escape Game in Ludwigsburg is altijd een goed idee. Via de web-app kunnen 2 tot 33 geheimagenten als team de wereld komen redden. Wie gaan er in jullie team? Stel jullie dreamteam nu samen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel marktplaats
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,4/5 (104)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Ludwigsburg
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Ludwigsburg speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Ludwigsburg
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Ludwigsburg
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Ludwigsburg
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Ludwigsburg
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Ludwigsburg. Met de myCityHunt teamevenementen in Ludwigsburg hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Ludwigsburg maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Ludwigsburg

Escape Game Ludwigsburg

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Ludwigsburg dateen escape game en een speurtocht in Ludwigsburgcombineert? Dan is onze outdoor escape game in Ludwigsburg is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Ludwigsburg combineert een speurtocht in Ludwigsburg met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Ludwigsburg. Tijdens onze escape game in Ludwigsburg duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Ludwigsburg, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Ludwigsburg zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Ludwigsburg een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Ludwigsburg een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Ludwigsburg plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Ludwigsburg lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Ludwigsburg?

Een indoor Escape Room in Ludwigsburg kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Ludwigsburg van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Ludwigsburg van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum