TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Ferrol

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Ferrol

Ervaar spanning en sensatie tijdens een Escape Game in Ferrol! Ook perfect voor vrijgezellenfeesten!

+ Meer - Minder

Durf te duiken in de wereld van spionage en spanning, pal in het centrum van Ferrol! Mocht je de uitdaging aangaan, dan staat je een avontuur te wachten vol puzzels en mysterie, waarbij je als geheim agent je vaardigheden op de proef kunt stellen. Het Escape Game in Ferrol is je toegangsbewijs tot een belevenis die je langs de schilderachtige straatjes van deze historische stad voert, waarbij je misschien zelfs een uitstapje maakt naar de legendarische scheepswerven of het indrukwekkende fort San Felipe.

Het Escape Game in Ferrol – Jullie missie begint

Waar het verleden en heden samenkomen, daar vind je het Escape Game in Ferrol. Jullie zijn de laatste hoop om een bende gewetenloze schurken te stoppen die de wereld op de rand van de afgrond brengen. Gewapend met niets meer dan jullie smartphones, een scherpe geest en onverschrokken moed, volgen jullie hun spoor, ontdekken jullie hun schuilplaats en dwarsbomen jullie hun snode plannen. Aan jullie zijde: jullie dappere teamgenoten, klaar om de uitdaging aan te gaan. Jullie belangrijkste gereedschap is de smartphone - jullie gids door de verborgen hoekjes van Ferrol, jullie sleutel tot cruciale informatie en jullie portaal naar de missies die jullie van het hoofdkwartier ontvangen. En als de telefoon rinkelt, wees dan alert! Een bondgenoot – of is het een verrader? – probeert contact met jullie op te nemen. Maar laat je niet misleiden, want in dit spel is niets wat het lijkt.

Escape Game in Ferrol – De stad als podium

In tegenstelling tot een escape room, zijn jullie niet beperkt tot één ruimte; de hele stad Ferrol wordt jullie speelveld. De straten, monumenten en verborgen plekjes worden het toneel van jullie speurtocht. Alles wat je nodig hebt is een smartphone met de myCityHunt app om je agentenavontuur te beginnen. Interactieve video's, pittige minispellen en talloze andere features sleuren jullie mee in het verhaal. Elke hoek kan een aanwijzing verbergen, elke ontmoeting kan een cruciale draai aan het verhaal geven. Wees klaar om vijanden te bespioneren en informanten te werven om jullie doel te bereiken.

Teamwork in het Escape Game – Ferrols highscore wacht

In het Escape Game in Ferrol zijn jullie meer dan enkel deelnemers – jullie zijn onderdeel van een team dat moet samenwerken om te zegevieren. Elke vaardigheid telt, elke beslissing kan doorslaggevend zijn. Jullie zullen niet alleen de slechteriken tegenhouden, maar ook strijden voor een plekje op de highscorelijst van Ferrol en toegang krijgen tot jullie eigen persoonlijke fotogalerij. Het Escape Game maakt van Ferrol jullie persoonlijke speeltuin vol belevenissen. Verzeker jezelf van tickets naar de wereld van geheime diensten en tover Ferrol om tot jullie eigen openlucht Escape Game, waar avontuur en geschiedenis op jullie wachten.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Praza de Armas
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.3 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Ferrol
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Ferrol speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Ferrol
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Ferrol
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Ferrol
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Ferrol
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Ferrol. Met de myCityHunt teamevenementen in Ferrol hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Ferrol maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Ferrol

Escape Game Ferrol

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Ferrol dateen escape game en een speurtocht in Ferrolcombineert? Dan is onze outdoor escape game in Ferrol is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Ferrol combineert een speurtocht in Ferrol met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Ferrol. Tijdens onze escape game in Ferrol duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Ferrol, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Ferrol zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Ferrol een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Ferrol een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Ferrol plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Ferrol lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Ferrol?

Een indoor Escape Room in Ferrol kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Ferrol van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Ferrol van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum