TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Echirolles

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Echirolles

Escape Game in Échirolles - het perfecte idee voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen of familie-uitstapjes naar Échirolles!

+ Meer - Minder

De wereldbalanceert op het randje van de afgrond en raad eens wie de helden van de dag zijn? Precies, dat zijn jullie! Bereid je voor op een zinderend Escape Game in Échirolles dat je meeneemt op een spionagemissie waar zelfs James Bond en Jason Bourne respect voor zouden hebben. Alleen spelen jullie het spel niet op exotische locaties, maar in de charmante straatjes van Échirolles. Gewapend met niets meer dan jullie smartphones, een flinke dosis scherpzinnigheid en een scheutje lef, gaan jullie de strijd aan met schurken om de wereld van de ondergang te redden.

Ontsluier de geheimen van Échirolles in het Escape Game

In dit Escape Game zijn jullie smartphones jullie geheime wapenarsenaal. Ze leiden jullie naar verborgen plekjes en onontdekte pareltjes, zoals het indrukwekkende Parc de la Frange Verte dat plots het decor is van een clandestiene ontmoeting. Jullie team van dappere geheim agenten krijgt continu nieuwe instructies en explosieve informatie rechtstreeks vanuit het hoofdkwartier. Elk telefoontje kan een gamechanger zijn, dus blijf alert en houd die mobieltjes in de aanslag! Maar let op: in de wereld van spionage is niets wat het lijkt. Vertrouw niemand op blauwe ogen, want dubbelagenten en misleidende aanwijzingen zijn overal.

Escape Game in Échirolles: Meer dan een spelletje

In tegenstelling tot een Escape Room, waar je tussen vier muren opgesloten zit, is Échirolles jullie speeltuin. Het Escape Game maakt van elke hoek van de stad een mogelijke missie. Met niets meer dan een smartphone en de myCityHunt app duiken jullie in een avontuur vol interactieve video's, hersenkrakende puzzels en tal van andere features. Het Palais des Sports, normaal het toneel van sportieve prestaties, vormt nu het decor voor jullie slimme tactieken en heroïsche acties.

Werk samen als een team, kraak codes en haal informanten over om jullie te steunen. Alleen de slimste en dapperste teams kunnen de boeven een halt toeroepen en een plekje op de highscorelijst van Échirolles bemachtigen. Jullie avontuur wordt niet alleen een verhaal vol spanning en sensatie, maar ook één die jullie met persoonlijke foto's voor eeuwig kunnen vastleggen. Het Escape Game in Échirolles is meer dan een spel – het is een uitdaging die van jullie de hoofdrolspelers in jullie eigen spionageverhaal maakt. Scoor die tickets en tover Échirolles om in een gigantische outdoor Escape Room!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel stadhuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Echirolles
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Échirolles speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Échirolles
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Échirolles
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Échirolles
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Échirolles
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Échirolles. Met de myCityHunt teamevenementen in Échirolles hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Échirolles maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Échirolles

Escape Game Echirolles

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Échirolles dateen escape game en een speurtocht in Échirollescombineert? Dan is onze outdoor escape game in Échirolles is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Échirolles combineert een speurtocht in Échirolles met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Échirolles. Tijdens onze escape game in Échirolles duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Échirolles, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Échirolles zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Échirolles een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Échirolles een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Échirolles plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Échirolles lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Échirolles?

Een indoor Escape Room in Échirolles kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Échirolles van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Échirolles van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum