TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Compiegne

4,6 (31)
slechts
€ 12,99
p.p.

Escape Game Compiegne

31 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.6 uit 5 sterren

Ervaar spanning en sensatie tijdens een Escape Game in Compiègne! Ook perfect voor vrijgezellenfeesten!

+ Meer - Minder

De straten van Compiègne toveren om in een fonkelend speelveld voor geheimagenten – en jullie zijn de sterren van de show! Tussen de schaduwen van het majestueuze Palais de Compiègne en de kronkelende steegjes van de historische stad, waar geschiedenis en adrenaline elkaar een high-five geven, wacht jullie een avontuur dat je hartslag naar recordhoogtes jaagt. Jullie kruipen in de huid van top-spionnen, gewapend met niets meer dan jullie smartphones, een scherpe geest en een rotsvaste moed, om doortrapte schurken te vangen die de wereld op de randje van chaos brengen.

De jacht is geopend – Escape Game in Compiègne

Beeld je in, de toekomst van de wereld rust op jullie schouders. Jullie zijn de laatste verdedigingsmuur tegen het kwaad. Met jullie elite-eenheid doorkruisen jullie de historische straten van Compiègne, op zoek naar de geheime schuilplaats van de boeven. Jullie smartphone verandert in een essentieel gereedschap dat jullie naar verborgen hoekjes en prominente bezienswaardigheden leidt – neem bijvoorbeeld het indrukwekkende stadhuis, dat misschien wel meer dan alleen politieke geheimen verbergt. Jullie krijgen voortdurend nieuwe informatie en missies die jullie dieper in het meeslepende verhaal van het Escape Game in Compiègne trekken. Wees alert als de telefoon rinkelt – het zou een geheime boodschap van een bondgenoot kunnen zijn. Of is het een valstrik van een dubbelagent? Vertrouw niet zomaar iemand en wees klaar om de waarheid achter de façades te onthullen.

Een nieuw niveau van uitdaging

In tegenstelling tot een Escape Room in Compiègne, zijn jullie niet opgesloten in een kamer, maar de hele stad is jullie speelveld. Jullie zijn vrij om de geheimen te ontsluieren die op elke hoek schuilen. Het enige technische benodigdheid voor jullie spionageavontuur is een smartphone met de myCityHunt-app. Zodra jullie het spel starten, worden jullie met interactieve video's, pittige puzzels en een scala aan andere features midden in de actie geworpen. Werk samen als een team, vang de gesprekken van vijandelijke spionnen op en win informanten voor jullie zaak. Alleen zo kunnen jullie de plannen van de tegenstanders dwarsbomen en Compiègne behoeden voor de ondergang.

In het Escape Game in Compiègne worden jullie geen stille helden. Jullie moed en intelligentie worden vereeuwigd in de highscores en jullie krijgen toegang tot een persoonlijke fotogalerij – jullie avonturen worden onvergetelijk. Laat de tickets voor deze unieke ervaring niet aan je voorbijgaan en duik in de wereld van spionage en geheimen. Maak van Compiègne jullie persoonlijke outdoor Escape Room en beleef een missie die jullie niet snel zullen vergeten.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel stadhuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 2.6 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,6/5 (31)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Compiegne
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Compiègne speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Compiègne
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Compiègne
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Compiègne
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Compiègne
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Compiègne. Met de myCityHunt teamevenementen in Compiègne hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Compiègne maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Compiègne

Escape Game Compiegne

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Compiègne dateen escape game en een speurtocht in Compiègnecombineert? Dan is onze outdoor escape game in Compiègne is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Compiègne combineert een speurtocht in Compiègne met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Compiègne. Tijdens onze escape game in Compiègne duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Compiègne, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Compiègne zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Compiègne een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Compiègne een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Compiègne plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Compiègne lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Compiègne?

Een indoor Escape Room in Compiègne kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Compiègne van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Compiègne van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum