TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Bensheim

4,3 (55)
slechts
€ 12,99
p.p.

Escape Game Bensheim

55 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.3 uit 5 sterren

Ervaar spanning en sensatie tijdens een Escape Game in Bensheim! Ook perfect voor vrijgezellenfeesten!

+ Meer - Minder

Begeeft u zich klaar voor een avontuur dat jullie kijk op de wereld totaal zal veranderen! In Bensheim, ook wel bekend als de parel van Hessen, staat een Escape Game op jullie te wachten dat zelfs de wildste dromen van spanning en avontuur overtreft. Vorm een team en transformeer tot de helden van een stad die veel meer te bieden heeft dan alleen maar mooie plaatjes. Gewapend met smartphones kruipen jullie in de huid van meesterspionnen om schurken te slim af te zijn die het wereldwijde evenwicht dreigen te verstoren. Jullie missie voert jullie langs de schilderachtige steegjes van Bensheim, langs historische juweeltjes zoals de Bensheimer Marktplatz, die nu het toneel van jullie heroïsche daden wordt.

Het Escape Game in Bensheim – Samenwerking en strategie

Omringd door de ruige pracht van de Bergstraße, vormen jullie een onwankelbare eenheid die zich waagt in de diepten van het Escape Game in Bensheim. Jullie intellect is jullie scherpste gereedschap en jullie moed de meest betrouwbare bondgenoot. Jullie smartphones worden omgetoverd tot state-of-the-art spionageapparatuur die jullie door de stad leidt en voorziet van explosieve informatie. Jullie taak is het ontcijferen van de aanwijzingen en het ontmaskeren van de schuilplaats van de tegenstanders. Maar let op: jullie pad is bezaaid met misleidingen en verraad. Wees scherpzinnig en vertrouw niemand, want in dit spel kan iedereen een potentiële dubbelagent zijn.

Een Escape Game met een twist in Bensheim

In tegenstelling tot een Escape Room in Bensheim, zijn jullie niet beperkt tot vier muren, maar hebben jullie de vrijheid om de gehele stad tot jullie speelveld te maken. Begin het spel op jullie smartphones en laat je meeslepen door interactieve video's, puzzels en minigames. De myCityHunt app maakt van Bensheim het decor voor jullie spionageverhaal, waarbij elk historisch gebouw en elke verborgen hoek deel uitmaakt van jullie verhaal. Kunnen jullie de crypte in de Bensheimer Dom gebruiken als geheime ontmoetingsplek om vijandelijke spionnen af te luisteren? Of gebruiken jullie de ruïnes van de Starkenburg om jullie tegenstanders in de val te lokken?

Bij dit Escape Game in Bensheim zijn jullie meer dan alleen deelnemers – jullie zijn de hoofdrolspelers in een meeslepende thriller. Werk samen om de uitdagingen te overwinnen en de schurken te stoppen. En als jullie missie succesvol is volbracht, zijn jullie niet alleen de ongeziene helden – jullie teamnaam schittert op de highscorelijst en jullie krijgen toegang tot jullie persoonlijke fotogalerij. Dus trommel jullie vrienden op, download de myCityHunt app en maak van Bensheim jullie eigen avonturenspeelplaats. Het volgende hoofdstuk in de wereld van spionage en geheimagenten wacht op jullie!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel marktplein (bij de fontein)
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 2.9 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,3/5 (55)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Bensheim
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Bensheim speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Bensheim
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Bensheim
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Bensheim
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Bensheim
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Bensheim. Met de myCityHunt teamevenementen in Bensheim hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Bensheim maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Bensheim

Escape Game Bensheim

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Bensheim dateen escape game en een speurtocht in Bensheimcombineert? Dan is onze outdoor escape game in Bensheim is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Bensheim combineert een speurtocht in Bensheim met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Bensheim. Tijdens onze escape game in Bensheim duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Bensheim, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Bensheim zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Bensheim een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Bensheim een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Bensheim plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Bensheim lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Bensheim?

Een indoor Escape Room in Bensheim kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Bensheim van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Bensheim van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum