TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Ballarat

4,0 (5)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Ballarat

Ervaar spanning en sensatie tijdens een Escape Game in Ballarat! Ook perfect voor vrijgezellenfeesten!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol mysterie en avontuur, dwars door de kronkelende steegjes en langs de historische plekken van Ballarat! Het Escape Game in Ballarat is jullie toegangsbewijs tot een spannend scenario waarin jullie in de huid kruipen van 's werelds meest illustere geheimagenten, en dat allemaal in het kloppende hart van Australië!

Het Escape Game in Ballarat: Jullie Missie

De veiligheid van de wereld hangt aan een zijden draadje en alleen jullie, de crème de la crème van de spionnenwereld, kunnen de naderende ramp afwenden. Gewapend met niets meer dan jullie smartphones, een flinke dosis scherpzinnigheid en een portie lef, zijn jullie de laatste hoop in de strijd tegen gewetenloze schurken. Jullie racen door de straten van Ballarat, van Sovereign Hill's grandeur tot aan de geheimzinnige Ballarat Wildlife Park, om de schuilplaats van de boeven te ontmaskeren. Elke hoek van Ballarat kan de sleutel zijn tot het redden van de wereld - of een dodelijke valstrik!

Het Escape Game in Ballarat: Samenwerken is de sleutel

In het Escape Game in Ballarat sta je er niet alleen voor. Je team van dappere agenten staat aan je zijde, klaar om elke uitdaging aan te gaan. Jullie smartphone transformeert in een onmisbaar gadget dat jullie naar verborgen locaties in Ballarat leidt. Met elke nieuwe boodschap en missie die jullie van het commandocentrum ontvangen, drijven jullie het spannende verhaal vooruit. Maar let op wanneer de telefoon rinkelt - het kan een bondgenoot zijn met cruciale informatie of een dubbelagent die jullie op een dwaalspoor wil zetten. Vertrouw niemand blindelings en wees klaar om de waarheid achter de samenzweringen te onthullen.

Een unieke spelervaring: Meer dan een speurtocht

In tegenstelling tot een gewone Escape Room in Ballarat, zijn jullie niet beperkt tot één kamer, maar hebben jullie de vrijheid om de hele stad als jullie speelveld te gebruiken. De myCityHunt app op jullie smartphone is de sleutel tot jullie agentenavontuur: interactieve video's, uitdagende puzzels en een reeks taken staan klaar om door jullie opgelost te worden. Jullie worden onderdeel van een verhaal dat zich afspeelt over de historische locaties van Ballarat en jullie steeds dieper in een web van intriges en geheimen trekt.

Werk als een team om vijandige agenten te slim af te zijn en bondgenoten te vinden. In het Escape Game moeten jullie slim en vastberaden zijn om de schurken een halt toe te roepen. Maar in tegenstelling tot James Bond en Jason Bourne, zullen jullie jullie triomf niet in stilte vieren: leg jullie en jullie team vast in de highscore van Ballarat en krijg toegang tot jullie eigen persoonlijke fotogalerij. Het Escape Game maakt van Ballarat jullie persoonlijke avonturenspeelplaats. Verzeker je nu van je tickets naar de wereld van spionage en transformeer Ballarat in een gigantische outdoor Escape Game!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Art Gallery of Ballarat
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,0/5 (5)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Ballarat
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Ballarat speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Ballarat
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Ballarat
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Ballarat
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Ballarat
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Ballarat. Met de myCityHunt teamevenementen in Ballarat hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Ballarat maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Ballarat

Escape Game Ballarat

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Ballarat dateen escape game en een speurtocht in Ballaratcombineert? Dan is onze outdoor escape game in Ballarat is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Ballarat combineert een speurtocht in Ballarat met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Ballarat. Tijdens onze escape game in Ballarat duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Ballarat, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Ballarat zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Ballarat een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Ballarat een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Ballarat plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Ballarat lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Ballarat?

Een indoor Escape Room in Ballarat kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Ballarat van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Ballarat van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum