TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Bad Schussenried

4,5 (19)
slechts
€ 12,99
p.p.

Escape Game Bad Schussenried

19 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.5 uit 5 sterren

Ervaar spanning en sensatie tijdens een Escape Game in Bad Schussenried! Ook perfect voor vrijgezellenfeesten!

+ Meer - Minder

Bij de escape game Bad Schussenried van myCityHunt treed jij in de voetsporen van James Bond en Jason Bourne en dat midden in Bad Schussenried! Meedogenloze criminelen dreigen de wereld in chaos te storten. Alleen jij en jouw speciale kracht kunnen ze stoppen! Gewapend met jouw smartphone, vindingrijkheid en een flinke dosis moed, volg je in hun voetsporen, spoor je hun geheime schuilplaats op en red je de wereld.

Bij deze actievolle speurtocht door Bad Schussenried staat een team van toegewijde metgezellen aan je zijde. De belangrijkste gadget is jouw smartphone: deze leidt je naar verschillende locaties in het centrum van Bad Schussenried. Regelmatig ontvang je vanuit ons hoofdkantoor nieuwe informatie en opdrachten, die het aangrijpende verhaal van de escape game in Bad Schussenried voortstuwen. En vergeet niet om de telefoon op te nemen als hij overgaat! Een contactpersoon kan proberen om in het geheim contact met je op te nemen. Maar wees voorzichtig: sommige informanten blijken dubieuze dubbelagenten te zijn en een deel van de informatie blijkt een opzettelijk vals spoor te zijn. Wees op je hoede, trek de juiste conclusies en vooral: vertrouw niemand!

Anders dan in een klassieke escaperoom in Bad Schussenried zit je niet opgesloten in een kamer waaruit je jezelf binnen een bepaald tijdvenster moet bevrijden. Met deze speurtocht met een smartphone wordt heel Bad Schussenried jouw speelveld! De technische voorwaarden voor jouw avontuur in Bad Schussenried zijn een smartphone en toegang tot het mobiel internet. Met één klik krijg jij toegang tot onze webapp. Je hoeft niets te installeren om door interactieve video's, lastige minigames of andere functies in de actie te worden getrokken.

Werk samen als een team, onderschep vijandige spionnen en lok de handlangers van de schurk naar je toe. In deze escape game Bad Schussenried moeten jij en jouw team excelleren om de slechteriken te stoppen. In tegenstelling tot James Bond en Co. zullen jouw daden echter niet verborgen blijven achter de sluier van geheimhouding rond de geheime dienst: jij vereeuwigt jezelf en jouw team in de hoogste score van Bad Schussenried en krijg toegang tot jouw eigen fotogalerij. De escape game van myCityHunt verandert Bad Schussenried in jouw eigen persoonlijke avonturenspeeltuin. Koop je tickets voor de wereld van spionage en geheime agenten en verander Bad Schussenried in een escaperoom in de buitenlucht!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Klosterhof 9
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,5/5 (19)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Bad Schussenried
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Bad Schussenried speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Bad Schussenried
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Bad Schussenried
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Bad Schussenried
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Bad Schussenried
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Bad Schussenried. Met de myCityHunt teamevenementen in Bad Schussenried hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Bad Schussenried maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Bad Schussenried

Escape Game Bad Schussenried

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Bad Schussenried dateen escape game en een speurtocht in Bad Schussenriedcombineert? Dan is onze outdoor escape game in Bad Schussenried is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Bad Schussenried combineert een speurtocht in Bad Schussenried met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Bad Schussenried. Tijdens onze escape game in Bad Schussenried duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Bad Schussenried, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Bad Schussenried zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Bad Schussenried een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Bad Schussenried een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Bad Schussenried plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Bad Schussenried lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Bad Schussenried?

Een indoor Escape Room in Bad Schussenried kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Bad Schussenried van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Bad Schussenried van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum