TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Agen

slechts
€ 12,99
p.p.

Escape Game Agen

Ervaar spanning en sensatie tijdens een Escape Game in Agen! Ook perfect voor vrijgezellenfeesten!

+ Meer - Minder

Dompel jezelf onder in een avontuur dat je hartslag omhoog jaagt en je bloed met adrenaline vult! In het Escape Game in Agen transformeren jullie tot de helden in een wereld waar behendigheid, scherpzinnigheid en teamgeest het lot van de mensheid bepalen. De schilderachtige straten van Agen, beroemd om hun historische bouwwerken, worden het toneel van een spannend speelveld waar jullie het opnemen tegen meedogenloze boeven die niets minder dan wereldwijde chaos beogen. Enkel jullie, een elite-eenheid van uitverkoren agenten, hebben het in je om hun duistere plannen te dwarsbomen en onze planeet te redden.

Escape Game in Agen: Jullie Missie

In tegenstelling tot een escape room, zijn jullie in Agen niet beperkt tot vier muren. De gehele stad dient als jullie speelveld. Gewapend met smartphones die dienen als navigatie- en communicatiemiddelen, speuren jullie door de steegjes op zoek naar de volgende aanwijzing. Jullie missie voert jullie langs plekken zoals de indrukwekkende Kathedraal Saint-Caprais, waar mogelijk een geheime boodschap in de oude muren is verborgen, of de legendarische brug van Agen, die de ideale locatie voor een hinderlaag zou kunnen zijn. Elk hoekje kan een cruciale aanwijzing bevatten of een verraderlijke puzzel verbergen.

Teamwerk bij het Escape Game in Agen

In dit Escape Game in Agen staat samenwerken centraal. Luister naar de conversaties van vijandige spionnen en win informanten voor jullie zaak. Maar pas op: in deze schimmige wereld is niets wat het lijkt. Een verkeerd woord of misleidende beweging en een ogenschijnlijke bondgenoot kan zomaar een verrader blijken. Blijf alert, combineer de aanwijzingen slim en bovenal: vertrouw alleen op jullie team! Met elk opgelost raadsel en elke voltooide missie stuwen jullie het spannende verhaal van het Escape Game in Agen voort en komen jullie dichter bij het doel om de wereld te behoeden voor het kwaad.

Het Escape Game in Agen biedt jullie een unieke mix van echte stadsverkenning en virtuele opwinding. Interactieve video's, uitdagende minigames en talloze andere features trekken jullie rechtstreeks in de actie. Jullie worden gevierde helden, in tegenstelling tot James Bond en Jason Bourne: zet je team en jezelf op de highscorelijst van Agen en krijg toegang tot jullie persoonlijke fotogalerij. Wacht niet langer, bemachtig jullie tickets en duik in de wereld van spionage en geheimagenten, waar Agen het decor wordt voor jullie eigen persoonlijke outdoor escape avontuur!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel gemeentehuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 5,0/5 (3)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Agen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Agen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Agen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Agen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Agen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Agen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Agen. Met de myCityHunt teamevenementen in Agen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Agen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Agen

Escape Game Agen

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Agen dateen escape game en een speurtocht in Agencombineert? Dan is onze outdoor escape game in Agen is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Agen combineert een speurtocht in Agen met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Agen. Tijdens onze escape game in Agen duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Agen, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Agen zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Agen een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Agen een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Agen plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Agen lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Agen?

Een indoor Escape Room in Agen kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Agen van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Agen van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum