TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Valdosta

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Valdosta (GA)

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Valdosta!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol puzzels en mysterie, pal in het centrum van Valdosta, Georgia! Jullie zijn niet zomaar toeristen in deze bekoorlijke stad; jullie zijn dappere schattenjagers, klaar om het onbekende te verkennen en een lang verloren schat op te sporen. De schattenjacht in Valdosta is geen simpele wandeling – het is een uitnodiging om de geschiedenis tot leven te wekken, terwijl je de paden van het verleden bewandelt en misschien wel het grote mysterie ontrafelt.

Start jullie schattenjacht in Valdosta

In Valdosta wordt jullie avonturiershart sneller doen kloppen, waar de schattenjacht meer is dan een hobby – het is een tijdreis. Gewapend met een smartphone, die de poort naar een andere dimensie wordt, en een team van onverschrokken vrienden aan jullie zijde, zijn jullie er klaar voor om in het avontuur te duiken. Jullie missie: ontcijfer het mysterie van een middeleeuws manuscript dat jullie naar een verborgen schat zou kunnen leiden. De straten van Valdosta, omzoomd met historische bezienswaardigheden zoals het statige Lowndes County Courthouse en het mysterieuze Crescent House, worden het toneel van jullie schattenjacht.

Rolverdeling tijdens de schattenjacht

Voordat jullie de diepten van de stad induiken, is het zaak om jullie talenten te bundelen. Wie heeft het scherpe inzicht van een detective, de durf van een ontdekkingsreiziger of de sluwheid van een codekraker? Tijdens de schattenjacht in Valdosta nemen jullie rollen aan die bij jullie vaardigheden passen en het avontuur nog opwindender maken. Jullie teamgeest wordt op de proef gesteld terwijl jullie samen puzzels oplossen en aanwijzingen ontcijferen die jullie naar de verborgen parels van de stad leiden – zoals het betoverende Dosta Theater of het Wild Adventures Theme Park, waar misschien de volgende aanwijzing op jullie wacht.

De grande finale van de schattenjacht in Valdosta

De schattenjacht in Valdosta leidt jullie over kronkelende paden en door historische steegjes, langs imposante gebouwen en geheimzinnige plekken. Jullie smartphones veranderen in essentiële gereedschappen waarmee jullie virtuele contacten ondervragen, cryptische codes kraken en virtuele objecten verzamelen. Elke stap brengt jullie dichter bij het doel en terwijl jullie dieper in de geschiedenis duiken, voelen jullie de opwindende nabijheid van de schat. Maar pas op: jullie zijn misschien niet de enigen die achter de verborgen rijkdommen aanzitten. Blijf alert en laat je niet misleiden door valse sporen, want alleen de wijsten en meest volhardenden onder jullie zullen uiteindelijk kunnen zegevieren. Zullen jullie het raadsel oplossen en de schat van Valdosta opgraven?

De schattenjacht in Valdosta is meer dan een speurtocht – het is een episch avontuur dat jullie in de schoenen plaatst van helden die klaar zijn om geschiedenis te schrijven. Zijn jullie klaar voor het avontuur van jullie leven? Pak dan jullie tickets, verzamel jullie team en ga de uitdaging van de schattenjacht in Valdosta aan!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel West Central Avenue 305
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Valdosta
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Valdosta
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Valdosta speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Valdosta
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Valdosta
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Valdosta
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Valdosta
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Valdosta. Met de myCityHunt teamevenementen in Valdosta hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Valdosta maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Valdosta

Schattenjacht Valdosta

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Valdosta? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Valdosta tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Valdosta combineert een speurtocht in Valdosta met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Valdosta. Tijdens onze schattenjacht in Valdosta duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Valdosta, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Valdosta zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum