TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Tracy

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Tracy (CA)

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Tracy!

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen in een avontuur dat je dagelijkse sleur omtovert in een wervelwind van puzzels en geheimen! In de straten van Tracy, waar geschiedenis en moderne cultuur elkaar ontmoeten, ligt een schattenjacht op jullie te wachten die jullie nieuwsgierigheid en teamgeest flink op de proef zal stellen. Deze schattenjacht in Tracy is geen simpele wandeling – het is een expeditie naar het onbekende, die jullie langs de meest opvallende plekken van deze bruisende stad leidt. Zijn jullie klaar om de schat op te graven die diep in de legendes van Tracy verscholen ligt?

Begin je schattenjacht in Tracy

Durf je te storten op een opwindende schattenjacht in Tracy die je niet alleen kennis laat maken met schilderachtige parken en kunstgalerijen, maar je ook meeneemt naar een wereld vol mysterie. Gewapend met een smartphone, die verandert in jullie sleutel tot onontdekte geheimen, gaan jullie de stad verkennen op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Of je nu de historische sporen bij het Tracy Historical Museum volgt of de natuurlijke schoonheid in de Tracy Oasis Marina bewondert – elke hoek biedt aanwijzingen die je dichter bij de schat brengen.

Rollenverdeling bij de schattenjacht

Voordat jullie aan het avontuur beginnen, verzamel je en deel je de rollen uit. Wie heeft de scherpe ogen van een detective? Wie bezit de durf van een ontdekkingsreiziger? Of wie is de puzzelmeester? Iedereen vindt zijn roeping in de schattenjacht van Tracy. Jullie individuele krachten zullen het verschil maken bij het ontcijferen van de cryptische boodschappen en het vinden van de route naar de schat.

De schattenjacht in Tracy – Een reis vol puzzels

Nu jullie je rollen hebben aangenomen, begint de echte uitdaging. De schattenjacht neemt jullie mee door Tracy, van de levendige straten in het stadscentrum tot de verborgen hoekjes van het Grand Theatre. Op elke locatie liggen nieuwe puzzels op jullie te wachten die jullie logisch denkvermogen op de proef stellen en jullie teamwerk versterken. Jullie smartphone verandert in een speurtocht-tool, waarmee jullie virtuele getuigen kunnen ondervragen en geheime tekens ontcijferen. Met elke opgeloste taak komt de schat binnen handbereik.

Hoe dieper jullie in de schattenjacht duiken, hoe meer de puzzels één worden met de omgeving van Tracy. Jullie worden deel van een verhaal dat zich over eeuwen uitstrekt en nu in jullie handen ligt. De schattenjacht in Tracy is meer dan een spel – het is een reis door de tijd, een race tegen de klok en een onvergetelijk avontuur dat jullie als team verbindt. Zijn jullie klaar om de schat van Tracy te onthullen?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Lincoln Park
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 0.0 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Tracy
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Tracy
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Tracy speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Tracy
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Tracy
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Tracy
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Tracy
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Tracy. Met de myCityHunt teamevenementen in Tracy hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Tracy maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Tracy

Schattenjacht Tracy

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Tracy? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Tracy tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Tracy combineert een speurtocht in Tracy met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Tracy. Tijdens onze schattenjacht in Tracy duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Tracy, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Tracy zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum