TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Sunnyvale

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Sunnyvale (CA)

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Sunnyvale!

+ Meer - Minder

Beeld je in dat je deel uitmaakt van een legende die zich ontvouwt in de zonovergoten straten van Sunnyvale. De Schattenjacht in Sunnyvale is geen doorsnee uitje; het is een uitnodiging om de verborgen schatten van een stad te ontdekken die veel meer te bieden heeft dan alleen chips en programmeercode. Laat je leiden door het verhaal van een middeleeuws manuscript dat recentelijk van eigenaar is veranderd en nu de nieuwsgierigheid prikkelt van elke avonturier in Sunnyvale. Gewapend met mysterieuze tekeningen en cryptische letterreeksen is het aan jou en je team om de schat te vinden die al eeuwen wacht op ontdekking. Zet je schrap, want de Schattenjacht in Sunnyvale neemt jou en je teamgenoten mee op een reis die jullie niet snel zullen vergeten!

De start van de Schattenjacht in Sunnyvale

De Schattenjacht in Sunnyvale is meer dan een speurtocht; het is een intellectuele uitdaging en een genot voor de zintuigen. Jullie avontuur begint met een smartphone in de hand en een toegangsbewijs tot ontdekkingen. Jullie zullen niet alleen door de straten van Sunnyvale struinen, maar ook de historische Murphy Avenue en de betoverende Heritage Park verkennen. Daar, te midden van de relikwieën van het verleden, vinden jullie de eerste aanwijzingen die jullie op het juiste spoor zetten. Stel je voor dat je de held bent in je eigen verhaal, ontrafel de geheimen die in de hoeken van deze bruisende stad verborgen liggen en beleef de Schattenjacht in Sunnyvale op een manier die je nog lang zal heugen.

Rollen voor schatzoekers en het plezier van puzzelen

Naarmate jullie de Schattenjacht in Sunnyvale voortzetten, zullen jullie in de huid kruipen van spoorzoekers, avonturiers en codekrakers. Iedereen speelt een cruciale rol in het ontcijferen en puzzelen door de Schattenjacht in Sunnyvale. Misschien leidt jullie pad wel naar het fascinerende Sunnyvale Heritage Park Museum, waar het verleden tot leven komt en jullie mogelijk de volgende aanwijzing aanreikt. Of jullie belanden in een mysterieus steegje, waar een onopvallende code de deur opent naar een nieuw hoofdstuk van jullie Schattenjacht in Sunnyvale. Jullie smartphones transformeren in magische sleutels die jullie door deze moderne metropool navigeren en helpen om de puzzelstukken samen te voegen tot een groter geheel.

De finale van de Schattenjacht

Hoe dieper jullie duiken in de Schattenjacht in Sunnyvale, hoe meer verleden en heden samensmelten. Elke stap brengt jullie dichter bij het doel en de spanning stijgt bij elk opgelost raadsel. Jullie zullen Sunnyvale niet alleen met andere ogen bekijken, maar ook de band van vriendschap versterken die jullie verenigt op deze gezamenlijke tocht. En wanneer jullie uiteindelijk de laatste aanwijzing ontcijferen, vinden jullie niet alleen een schat, maar ook een onvergetelijke herinnering die jullie met trots mee naar huis nemen. De Schattenjacht in Sunnyvale is meer dan een spel - het is een avontuur dat erop wacht door jullie beleefd te worden!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Las Palmas Park
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 0.0 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Sunnyvale
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Sunnyvale
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Sunnyvale speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Sunnyvale
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Sunnyvale
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Sunnyvale
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Sunnyvale
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Sunnyvale. Met de myCityHunt teamevenementen in Sunnyvale hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Sunnyvale maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Sunnyvale

Schattenjacht Sunnyvale

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Sunnyvale? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Sunnyvale tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Sunnyvale combineert een speurtocht in Sunnyvale met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Sunnyvale. Tijdens onze schattenjacht in Sunnyvale duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Sunnyvale, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Sunnyvale zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum