TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Smithtown

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Smithtown (NY)

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Smithtown!

+ Meer - Minder

Verlaat de sleur van alledag en stort jezelf in het kloppende avontuur van een schattenjacht in Smithtown, New York! Beeld je in dat je dappere schattenjagers bent die door de tijd reizen om een eeuwenoud mysterie te ontrafelen. Een geheimzinnig manuscript, bezaaid met raadselachtige tekeningen en cryptische letters, ligt op jullie te wachten om ontcijferd te worden. Dit is geen doorsnee puzzel, het is jullie sleutel tot een legendarische schat, verborgen in de diepten van Smithtown. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en op een onvergetelijke schattenjacht te vertrekken?

De legende komt tot leven: Schattenjacht in Smithtown

Hebben jullie het avontuurlijke roepen gehoord? Dan is de schattenjacht in Smithtown jullie lot. Dit is geen gewone speurtocht, maar een reis door de geschiedenis en geheimen van deze betoverende stad. Gewapend met jullie smartphone, die als een moderne kompas fungeert, en een ticket voor het avontuur, worden jullie de hoofdpersonen in een verhaal dat jullie langs de meest fascinerende plekken van Smithtown voert. Van het historische Smithtown Bull-beeld tot aan het Whisper the Bull Park, elk raadsel brengt jullie dichter bij de schat en onthult de verborgen hoekjes van de stad.

Schattenjacht in Smithtown: Rollenverdeling en strategie

Voordat jullie je in de schattenjacht in Smithtown storten, kom samen voor een strategische briefing. Hier worden jullie de helden van jullie eigen verhaal. Wie van jullie heeft het scherpe oog van een ontdekkingsreiziger om de verborgen aanwijzingen te spotten? Wie heeft de durf van een avonturier om onverschrokken voorwaarts te gaan? En wie heeft het talent van een codekraker om de meest complexe puzzels op te lossen? In Smithtown vindt ieder van jullie een bestemming en een rol die als gegoten lijkt. Met jullie gebundelde krachten en individuele vaardigheden wordt de schattenjacht meer dan een spel, het wordt een missie die jullie moeten volbrengen.

Het mysterie ontrafelen: Schattenjacht in Smithtown

De schattenjacht leidt jullie dwars door Smithtown, van de oevers van de Nissequogue River tot de historische muren van het Caleb Smith State Park Preserve. Met elk opgelost raadsel en elke overwonnen uitdaging, stijgt de spanning. Jullie smartphones transformeren in krachtige detective-instrumenten die het mogelijk maken virtuele contactpersonen te ondervragen, raadselachtige tekens te interpreteren en belangrijke objecten te verzamelen. Met elk spoor dat jullie volgen en elke code die jullie kraken, wordt het beeld helderder en komt de schat van Smithtown dichterbij. Laat je meeslepen door het verhaal en ontdek dat de ware schat misschien niet alleen uit goud en juwelen bestaat, maar ook uit de onvergetelijke herinneringen die jullie samen zullen creëren.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Paul T Given County Park
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 0.0 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Smithtown
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Smithtown
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Smithtown
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Smithtown
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Smithtown
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Smithtown. Met de myCityHunt teamevenementen in Smithtown hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Smithtown maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Smithtown

Schattenjacht Smithtown

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Smithtown? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Smithtown tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Smithtown combineert een speurtocht in Smithtown met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Smithtown. Tijdens onze schattenjacht in Smithtown duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Smithtown, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Smithtown zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum