TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Roseville

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Roseville (CA)

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Roseville!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren op een avontuur waar je zintuigen van gaan tintelen en je nieuwsgierigheid geprikkeld wordt! In de kronkelende steegjes en historische hoekjes van Roseville ligt een mysterie op jullie te wachten om ontrafeld te worden. Een raadselachtig middeleeuws manuscript, in het bezit gekomen van een lokale kunstverzamelaar, is de sleutel tot een verloren verleden. Het vertelt over een schat die al eeuwenlang verborgen ligt in Roseville – en jullie zijn de uitverkorenen om deze schat aan het licht te brengen. Bereid je voor op een schattenjacht in Roseville die je niet snel zult vergeten!

Begin jullie schattenjacht in Roseville

Zin om in de voetsporen te treden van dappere schattenjagers? Onze interactieve schattenjacht in Roseville belooft meer dan een simpele stadstour – het is een uitnodiging om in een wereld vol geheimen en legendes te duiken. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, jullie poort naar verborgen aanwijzingen en vergeten verhalen, en een ticket voor dit unieke avontuur. Vorm een team met vrienden en wordt ontdekkingsreizigers die op elk moment klaarstaan om het mysterie van Roseville te onthullen!

Kies jullie rollen voor de schattenjacht

Aan het begin van de schattenjacht in Roseville verzamelen jullie je bij een historische plek, zoals het oude treinstation of het Roseville Telephone Museum, om jullie missie te starten. Hier worden de rollen verdeeld – wie heeft de scherpzinnigheid van een detective, de durf van een avonturier of de slimheid van een codekraker? Voor iedereen is er een perfecte rol die jullie individuele talenten tijdens de schattenjacht in Roseville naar boven haalt. Zijn jullie klaar om jullie lot te omarmen en de uitdaging aan te gaan?

Ontrafel de geheimen van Roseville

De schattenjacht leidt jullie langs de verborgen pareltjes van de stad, van het schilderachtige Vernon Street Town Square tot aan het boeiende Maidu Museum & Historic Site. Met elke opgeloste opdracht en elke gekraakte code die jullie dieper in het hart van Roseville brengen, stijgt de spanning. Jullie speurtocht door de stad zit vol met puzzels die jullie denkvermogen op de proef stellen en jullie stap voor stap dichterbij het doel brengen. Laat je leiden door onze app, verzamel belangrijke objecten en ondervraag virtuele contactpersonen – elke actie brengt jullie dichter bij de schat van Roseville.

Terwijl jullie je een weg banen door de schattenjacht, zullen jullie meer ontdekken dan alleen een schat – jullie worden onderdeel van de bruisende geschiedenis van Roseville. Het oplossen van het raadsel ligt in jullie handen, en het avontuur wacht erop om door jullie beleefd te worden. Zijn jullie klaar om jullie namen in de annalen van de stad te vereeuwigen en de schat van Roseville te claimen?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Faith Baptist Church of Roseville
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 0.0 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Roseville
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Roseville
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Roseville speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Roseville
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Roseville
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Roseville
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Roseville
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Roseville. Met de myCityHunt teamevenementen in Roseville hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Roseville maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Roseville

Schattenjacht Roseville

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Roseville? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Roseville tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Roseville combineert een speurtocht in Roseville met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Roseville. Tijdens onze schattenjacht in Roseville duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Roseville, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Roseville zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum