TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Portland

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Portland (OR)

Plezier en vrije tijd in de stad: met de schattenjacht in Portland, wordt je reis naar Portland een spannend stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laat de adrenaline van jullie avonturiershart stromen en stort je in een schattenjacht in Portland, die zowel jullie teamgeest als jullie scherpzinnigheid op de proef zal stellen! Een geheimzinnig middeleeuws manuscript, onlangs op een veiling verworven door een kunstminnaar, smeekt erom door jullie ontcijferd te worden. De cryptische schetsen en reeksen letters lijken op het eerste gezicht een onoplosbaar mysterie, maar ze zouden zomaar de sleutel kunnen zijn tot een verborgen schat die al eeuwen in het hart van Portland ligt te wachten. Ga de uitdaging aan, duik in het verleden en ontdek wat er verborgen is!

De schattenjacht in Portland gaat van start

Zin in een avontuur om nooit te vergeten? De schattenjacht in Portland is meer dan een speurtocht; het is een interactieve beleving die jullie in de huid van echte detectives laat kruipen. Jullie hebben alleen een ticket, een smartphone en de durf nodig om de geheimen van de stad te ontrafelen. Of jullie nu beginnen bij het pittoreske Waterfront Park of je mengen in de kleurrijke drukte van de Portland Saturday Market, jullie tocht zal uniek zijn. De schattenjacht kan op elk moment beginnen – zijn jullie klaar om de geschiedenis van Portland bloot te leggen?

Rollenspel tijdens de schattenjacht

Tijdens de schattenjacht in Portland is het van belang een team samen te stellen met uiteenlopende talenten. Wie heeft de intuïtie van een ontdekkingsreiziger of de logica van een codekraker? Misschien schuilt er in jullie midden wel een ware geschiedeniskenner die de oude legendes van Portland kent. Test jullie vaardigheden in de International Rose Test Garden, waar jullie tussen de geurige rozen speuren naar aanwijzingen. Ieder van jullie zal een cruciale rol spelen in het ontrafelen van het mysterie.

Speurtocht door de geschiedenis van Portland

Als de rollen zijn verdeeld, begint jullie speurtocht door de straten van Portland. Jullie zullen je een weg banen door de kronkelende paden van Forest Park, gecodeerde boodschappen ontcijferen in de kunstwerken van het Portland Art Museum en de sporen van het verleden volgen. Jullie smartphone verandert in een poort naar een andere wereld, waar jullie getuigen ondervragen, raadselachtige tekens oplossen en virtuele objecten verzamelen. Met elke opgeloste opdracht naderen jullie de schat en ontdekken jullie de verborgen hoekjes van deze boeiende stad.

De finale van de schattenjacht in Portland

Hoe dieper jullie in het verhaal duiken, hoe duidelijker het wordt dat de schat van Portland binnen handbereik ligt. Met elke stap die jullie zetten op deze schattenjacht, vermengt het verleden zich met het heden, en de puzzels die ooit onoplosbaar leken, vallen op hun plaats. Zijn jullie klaar om het laatste geheim te onthullen en de schat, die rust in de schaduw van de majestueuze Mount Hood, naar het licht te brengen? Laat de jacht beginnen en schrijf jullie eigen verhaal in de annalen van Portland!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Lownsdale Square
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.4 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Portland
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Portland
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Portland speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Portland
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Portland
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Portland
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Portland
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Portland. Met de myCityHunt teamevenementen in Portland hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Portland maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Portland

Schattenjacht Portland

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Portland? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Portland tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Portland combineert een speurtocht in Portland met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Portland. Tijdens onze schattenjacht in Portland duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Portland, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Portland zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum