TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Palmdale

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Palmdale (CA)

Plezier en vrije tijd in de stad: met de schattenjacht in Palmdale, wordt je reis naar Palmdale een spannend stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laat de sleur van het dagelijks leven achter je en stort jezelf in een avontuur dat je adrenaline door het dak jaagt! In Palmdale ligt een schattenjacht op jullie te wachten, vol mysterie en onontdekte plekjes van deze zonovergoten Californische stad. Beeld je in dat jullie de hoofdrolspelers zijn in een verhaal zo meeslepend dat zelfs de grootste bioscoophits er jaloers op zouden zijn. Bereid je voor om de geheimen van een raadselachtig middeleeuws manuscript te ontcijferen en ontdek de schat die al eeuwen op jullie ligt te wachten!

Begin jullie schattenjacht in Palmdale

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijk avontuur? Onze schattenjacht in Palmdale is geen doorsnee stadswandeling, maar een interactieve speurtocht die jullie meeneemt door een boeiende wereld van puzzels en legendes. Het enige wat je nodig hebt voor deze expeditie is een smartphone met internet en een team van dappere schattenjagers. Kies je eigen tempo en begin de schattenjacht wanneer jullie maar willen – het avontuur ligt op elke straathoek op jullie te wachten!

Kies jullie rollen voor de schattenjacht

Bij het startpunt in Palmdale verzamelen jullie om het avontuur aan te vangen. Daar verdelen jullie de rollen: Wie heeft het oog van een speurneus? Wie heeft de moed van een echte ontdekkingsreiziger? Of wie is de puzzelmeester die zelfs de meest ingewikkelde codes kan kraken? Tijdens de schattenjacht in Palmdale ontdekt iedereen zijn ware roeping. Het is aan jullie om de talenten van elk teamlid slim in te zetten en zo stap voor stap dichter bij de schat te komen.

De schattenjacht in Palmdale ontvouwt zich

Als de rollen zijn verdeeld, begint jullie spannende speurtocht door Palmdale. Jullie zullen naar plekken geleid worden zoals het DryTown Water Park, waar misschien een aanwijzing verstopt zit in het gewoel van de waterglijbanen, of naar Joe Davies Heritage Airpark, waar het verleden tussen de schaduwen van oude vliegtuigen tot leven komt. Jullie smartphone verandert in een essentieel instrument dat jullie door de stad gidst, terwijl jullie mysterieuze codes ontrafelen, ingewikkelde puzzels oplossen en naar aanwijzingen speuren. De app, speciaal ontwikkeld voor jullie schattenjacht, stelt jullie in staat om virtuele contactpersonen te ondervragen en belangrijke voorwerpen te verzamelen.

Hoe dieper jullie in het verhaal duiken, hoe duidelijker het wordt dat de schat van Palmdale binnen handbereik ligt. Met elk opgelost raadsel en elke gevonden aanwijzing stijgt de spanning, tot jullie uiteindelijk het geheim ontrafelen. Zullen jullie erin slagen de schat te vinden en als helden in de geschiedenis van Palmdale te worden opgenomen? De tijd om dat te ontdekken is nu aangebroken!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Poncitlán Square
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 0.0 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Palmdale
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Palmdale
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Palmdale speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Palmdale
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Palmdale
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Palmdale
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Palmdale
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Palmdale. Met de myCityHunt teamevenementen in Palmdale hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Palmdale maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Palmdale

Schattenjacht Palmdale

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Palmdale? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Palmdale tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Palmdale combineert een speurtocht in Palmdale met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Palmdale. Tijdens onze schattenjacht in Palmdale duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Palmdale, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Palmdale zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum