TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Palm Springs

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Palm Springs (CA)

Plezier en vrije tijd in de stad: met de schattenjacht in Palm Springs, wordt je reis naar Palm Springs een spannend stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laat de zon jullie harten verwarmen en de avontuurlijke geest prikkelen, want Palm Springs roept! In de glinsterende straten van deze woestijnoase ligt een expeditie van een bijzonder soort op jullie te wachten. Stap in een spel vol geheimen en ontdekkingen, waar meer op jullie wacht dan enkel palmbomen en een heldere hemel. Ga op een schattenjacht in Palm Springs, die jullie niet alleen door de tijd voert, maar ook naar de meest verborgen hoekjes van deze schitterende stad.

Begin jullie schattenjacht in Palm Springs

Zijn jullie klaar om de puzzels uit het verleden op te lossen en een lang verloren schat op te graven? Palm Springs, beroemd om zijn Mid-Century-Modern-architectuur en de legendarische Indian Canyons, zwaait zijn deuren open voor een schattenjacht die jullie teamgeest op de proef stelt. Alles wat je nodig hebt voor dit spannende avontuur is een deelnamebewijs, een smartphone met internet en een team van dappere schattenjagers. Jullie kunnen dit avontuur starten wanneer jullie willen – de schattenjacht wacht op jullie!

Rollenverdeling: Wie zijn jullie bij de schattenjacht?

Aan de voet van de majestueuze San Jacinto Mountains begint jullie avontuur. Hier, waar de sterren binnen handbereik lijken, kiezen jullie je rollen. Wie heeft de scherpe ogen van een ontdekkingsreiziger, de sluwheid van een raadselkoning of de vastberadenheid van een archeoloog? Bij de schattenjacht in Palm Springs vindt iedereen zijn roeping. Jullie worden de helden van jullie eigen verhaal terwijl jullie de geheimen van het historische Palm Springs Art Museum of de exotische Moorten Botanical Garden ontrafelen.

De speurtocht door Palm Springs

De jacht is geopend! Met elke stap dieper de stad in, met elk opgelost raadsel en ontcijferde code, raakt het verhaal van de schat steeds meer vervlochten met dat van jullie schattenjacht. Jullie smartphone wordt een poort naar een andere wereld, waar jullie zowel getuigen als hoofdrolspelers zijn van een spannend mysterie. De app, jullie digitale kompas, leidt jullie naar de verborgen schatten van de stad, laat jullie kletsen met virtuele contactpersonen en brengt jullie dichter bij de raadsels van oude manuscripten. Wees alert, want elke aanwijzing kan jullie een stap dichter bij de schat van Palm Springs brengen.

Terwijl jullie door de door sterrenlicht verlichte straten dwalen, langs tijdloze gebouwen en door de levendige woestijnflora, worden jullie deel van een verhaal dat alleen wacht om door jullie ontcijferd te worden. De schattenjacht in Palm Springs is meer dan een spel – het is een reis door de ziel van een stad die jullie met open armen verwelkomt en haar verborgen juwelen onthult. Mis dit avontuur niet, want de schat van Palm Springs wacht erop door jullie ontdekt te worden!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel East Tahquitz Canyon Way 888
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Palm Springs
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Palm Springs
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Palm Springs speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Palm Springs
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Palm Springs
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Palm Springs
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Palm Springs
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Palm Springs. Met de myCityHunt teamevenementen in Palm Springs hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Palm Springs maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Palm Springs

Schattenjacht Palm Springs

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Palm Springs? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Palm Springs tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Palm Springs combineert een speurtocht in Palm Springs met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Palm Springs. Tijdens onze schattenjacht in Palm Springs duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Palm Springs, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Palm Springs zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum