TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Norfolk

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Norfolk (VA)

Plezier en vrije tijd in de stad: met de schattenjacht in Norfolk, wordt je reis naar Norfolk een spannend stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol puzzels en mysterie, waar een honger naar avontuur en de kracht van teamwork je beste metgezellen zijn. In het historische Norfolk, een stad die pronkt met haar rijke verleden en schilderachtige kustlijnen, ligt er een uitdaging van een bijzonder kaliber op jullie te wachten – een schattenjacht die jullie speurdersvaardigheden op de proef stelt en jullie naar de meest verborgen hoekjes van deze Virginiaanse parel leidt.

De legende van de schattenjacht in Norfolk

Beeld je in dat je op zoek bent naar een lang vergeten schat, diep verscholen in de krochten van Norfolk. Gewapend met een oude kaart vol raadselachtige symbolen en mysterieuze tekeningen, begint jullie schattenjacht. Jullie zullen niet alleen de pracht van het Chrysler Museum of Art bewonderen, maar ook de geheimen die het herbergt ontcijferen. Of stel je voor dat jullie, in de schaduw van het machtige slagschip USS Wisconsin, ingewikkelde puzzels oplossen die jullie steeds dichter bij het doel brengen. Deze schattenjacht is geen doorsnee stadswandeling – het is een expeditie naar het verleden, een race tegen de klok en een strijd van kennis.

Rollenspel tijdens de schattenjacht in Norfolk

Terwijl jullie de schattenjacht in Norfolk ondernemen, worden jullie de helden in jullie eigen verhaal. Ieder neemt een cruciale rol aan: ben jij de sporenzoeker die elk detail nauwgezet bestudeert? Of de avonturier die onverschrokken de leiding neemt? Misschien ben jij wel de codekraker die zelfs de meest complexe raadsels ontrafelt. Jullie individuele talenten maken het verschil en vormen samen een onoverwinnelijk team op de schattenjacht in Norfolk.

De speurtocht door het historische Norfolk

Zodra de rollen zijn verdeeld, begint de speurtocht – een interactieve schattenjacht die jullie door heel Norfolk leidt. Gewapend met jullie smartphone, die verandert in een poort naar een andere tijd, gaan jullie op zoek naar verborgen aanwijzingen. Jullie zullen navigeren door de idyllische tuinen van de Norfolk Botanical Garden, waar elke struik en bloem deel uitmaakt van een groter raadsel. Jullie weg zal ook door de levendige straten van het historische Ghent-district voeren, waar elk gebouw zijn eigen verhaal lijkt te fluisteren. Elke aanwijzing die jullie ontcijferen, elke uitdaging die jullie aangaan, brengt jullie een stap dichter bij de verborgen schat.

De schattenjacht in Norfolk is meer dan een spel – het is een avontuur dat jullie in de rol van ontdekkers laat stappen, klaar om het onbekende te verkennen. Met elke stap die jullie op de met kinderkopjes geplaveide paden van Norfolk zetten, schrijven jullie een nieuw hoofdstuk in jullie eigen epische verhaal. Wees klaar om geheimen te onthullen die al eeuwen in de schaduw liggen en ontdek de schat die erop wacht door jullie gevonden te worden. Pak je nieuwsgierigheid in en hijs de zeilen voor een onvergetelijke schattenjacht in Norfolk!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel College Cross 255
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Norfolk
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Norfolk
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Norfolk speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Norfolk
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Norfolk
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Norfolk
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Norfolk
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Norfolk. Met de myCityHunt teamevenementen in Norfolk hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Norfolk maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Norfolk

Schattenjacht Norfolk

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Norfolk? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Norfolk tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Norfolk combineert een speurtocht in Norfolk met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Norfolk. Tijdens onze schattenjacht in Norfolk duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Norfolk, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Norfolk zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum