TICKETS BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Los Angeles

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Los Angeles (CA)

Onze schattenjacht in Los Angeles combineert beweging in de frisse lucht met een stadsavontuur in Los Angeles!

+ Meer - Minder

Een plaatselijke kunstverzamelaar heeft onlangs op een veiling een middeleeuws document aangekocht. Het manuscript bevat raadselachtige schetsen en letterreeksen, die op het eerste gezicht erg onlogisch overkomen. Wij denken dat het manuscript naar een schat leidt, die al lang geleden verborgen is! Dit is het moment dat er een beroep op jou wordt gedaan: stel een team van schatzoekers samen en vind het artefact van onschatbare waarde!

Ben jij op zoek naar een spannend avontuur in Los Angeles? Dan is onze nieuwe schattenjacht met je smartphone precies wat je zoekt! In tegenstelling tot een escaperoom, waar je puzzels in een kleine afgesloten kamer moet oplossen, wordt tijdens onze schattenjacht het hele stadscentrum van Los Angeles jouw speelveld. Alles wat je nodig hebt voor deze mysterieuze speurtocht in Los Angeles is een kaartje, een smartphone met internettoegang en een team van gelijkgestemden. Je kunt op elk moment de speurtocht in Los Angeles gaan spelen!

De speurtocht met een smartphone in Los Angeles begint met een gezamenlijke briefing. Je bekijkt een video waarin het verhaal wordt uitgelegd en hoe de speurtocht verloopt. Vervolgens worden de rollen verdeeld. Wie in jouw team is een geboren speurder? Wie is een echte avonturier? En wie heeft het in zich om een code te kraken? Bij onze escape game in Los Angeles garanderen wij dat elke speler de juiste rol vindt.

Zodra de rollen zijn toegewezen, kan de speurtocht beginnen. Op verschillende locaties in de stad kraak je gecodeerde berichten, los je lastige logische raadsels op en zoek je naar bewijs. Jouw smartphone is je meest cruciale opsporingsinstrument: met onze webapp kun je getuigen interviewen, plaatsen delict onderzoeken, bewijs verzamelen en veilig door Los Angeles navigeren.

Tijdens het spel duiken jij en jouw team steeds dieper in het spannende verhaal en al snel zul je beseffen dat de kostbare schat slechts een paar stappen verwijderd is.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel stadhuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 0.0 km
 Taal Taal
 Datum elke dag
 Prijs p.p. 12,99 € incl. btw

Tickets voor Los Angeles beschikbaar van 30.06.2022

Koop cadeaubonnen

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Los Angeles
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke webapp je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Los Angeles
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Los Angeles
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Los Angeles
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Los Angeles. Met de myCityHunt teamevenementen in Los Angeles hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Los Angeles maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard, PayPal of via een bankoverschrijving
  • BTW-factuur
Schattenjacht Los Angeles

Schattenjacht Los Angeles

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Los Angeles? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Los Angeles tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Los Angeles combineert een speurtocht in Los Angeles met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Los Angeles. Tijdens onze schattenjacht in Los Angeles duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Los Angeles, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Los Angeles zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum