TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht League City

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht League City (TX)

Onze schattenjacht in League City combineert beweging in de frisse lucht met een stadsavontuur in League City!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar de spannende wereld van de schattenjacht in League City, een stad die niet alleen betovert met haar charme, maar ook met mysterieuze puzzels lonkt. In League City, waar het verleden nog nazindert in de zilte zeelucht, kun je op een avontuur gaan dat je hart sneller doet kloppen en je zin voor avontuur doet oplaaien. Beeld je in dat je dappere schattenjagers bent op een epische missie die je langs schilderachtige straatjes leidt, voorbij de historische pracht van het Butler Longhorn Museum en langs de schitterende wateren van Clear Lake. De schattenjacht in League City is geen doorsnee belevenis – het is een uitdaging die je teamgeest aanwakkert en je in de huid van helden laat kruipen!

Start je schattenjacht in League City

Zijn jullie klaar voor het avontuur van je leven? De schattenjacht in League City is meer dan een simpele speurtocht; het is een interactieve ervaring die je meeneemt naar een wereld vol geheimen en ontdekkingen. Gewapend met niets meer dan een smartphone, die dient als sleutel tot verborgen aanwijzingen en raadselachtige locaties, en een ticket dat je toegang geeft tot dit mysterieuze avontuur, kun je op elk moment van start gaan. Verzamel een team van dappere kompanen en duik in een verhaal dat je nieuwsgierigheid prikkelt en je ambitie aanwakkert. De schattenjacht in League City wacht op jullie, met al haar puzzels die smachten om door jullie opgelost te worden.

Kies jullie rollen en ontdek de schatten

Verzameld in de schilderachtige setting van League City, begint het avontuur met een briefing die jullie in de wereld van schattenjagers introduceert. Hier wordt bepaald wie van jullie de vaardigheden van een ware speurder bezit, wie het hart van een onverschrokken avonturier in zich draagt en wie het talent heeft om de meest complexe codes te kraken. Bij de schattenjacht in League City vindt iedereen zijn roeping. Met deze rollen gewapend, gaan jullie op een boeiende jacht die je naar de meest verborgen hoekjes van de stad leidt – misschien zelfs naar de pittoreske Helen's Garden of het geheimzinnige West Bay Common School Museum.

De schattenjacht in League City – Jullie pad naar succes

De schattenjacht in League City brengt jullie naar plekken die je je nauwelijks kunt voorstellen. Met je smartphone als trouwe metgezel los je puzzels op die je scherpzinnigheid testen en volg je sporen die je dichter bij het doel brengen. De app die speciaal voor deze schattenjacht is ontwikkeld, is jullie navigator door de stad en jullie instrument om met mysterieuze contactpersonen te communiceren en ondoorgrondelijke reeksen te ontcijferen. Terwijl jullie door League City trekken, verzamelen jullie objecten die van onschatbare waarde zullen zijn op jullie queeste. Met elk opgelost raadsel en elke gevonden aanwijzing komt de schat dichterbij, en wie weet zijn jullie binnenkort degenen die het lang verborgen artefact aan het licht brengen – een triomf die in de annalen van League City zal worden opgetekend.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel West Walker Street 100
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets League City
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur League City
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw League City speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht League City
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht League City
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht League City
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht League City
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in League City. Met de myCityHunt teamevenementen in League City hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in League City maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht League City

Schattenjacht League City

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in League City? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen League City tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in League City combineert een speurtocht in League City met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door League City. Tijdens onze schattenjacht in League City duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in League City, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in League City zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum