TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Bitterfeld-Wolfen

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Kerstavontuur Bitterfeld-Wolfen

Ervaar met onze spannende kerstspeurtocht Bitterfeld-Wolfen op een geheel nieuwe manier! Perfect voor vrienden en familie.

+ Meer - Minder

Laat je betoveren door een magische tocht die je hart sneller doet kloppen en je direct in de feestelijke drukte van Bitterfeld-Wolfen brengt. In deze stad, die zich uitstrekt van de schitterende oevers van de Goitzschesee tot de historische muren van het Industrie- en Filmmuseum, staat een kerst speurtocht op jullie te wachten die zijn weerga niet kent. Een mysterieuze schat, achtergelaten door een visionaire ondernemer, roept de dappere avonturiers op om het geheim van zijn kerstboodschap te ontrafelen en daarbij niet alleen hun denkvermogen, maar ook de gemeenschapszin te versterken.

Xmas Adventure: Het Feest der Puzzels in Bitterfeld-Wolfen

Te midden van de winterse schoonheid van Bitterfeld-Wolfen, krijg je de unieke kans om deel te nemen aan een kerst speurtocht. Gewapend met een geheimzinnige kaart verkennen jullie de stad die met haar kerstelijke schittering zowel het oog streelt als het hart verwarmt. De puzzels die jullie moeten oplossen zijn net zo divers als de geschiedenis van de stad, van de Goitzschesee tot het Industrie- en Filmmuseum. Stort je in een kerstavontuur dat je niet alleen langs de feestelijk verlichte straten leidt, maar ook een diepe duik in jullie teamgeest mogelijk maakt.

Kerstviering in Bitterfeld-Wolfen: Samenhorigheid en Geheimen

Trommel je groep op en bereid je voor op een speurtocht die jullie kerstviering in Bitterfeld-Wolfen onvergetelijk maakt. Je hebt alleen een ticket, een smartphone en de durf nodig om de uitdagingen aan te gaan. Deze kerst speurtocht staat altijd klaar om je te ontvangen en je vaardigheden op de proef te stellen. Mocht je energie op raken, dan kun je aan de Goitzschesee of in de schaduw van het Industrie- en Filmmuseum even een adempauze nemen. Maar onthoud goed: de schat van Bitterfeld-Wolfen wacht erop door jullie ontdekt te worden!

De kerstviering in Bitterfeld-Wolfen wordt met dit Xmas Adventure een hoogtepunt dat teamgeest en plezier benadrukt. Het is de perfecte toevoeging aan culinaire verwennerij en feestelijke sfeer. Verras je collega's en vrienden met een kerst speurtocht die zowel amusement als spanning belooft en jullie allemaal dichter bij elkaar brengt. Sluit het jaar af met een onvergetelijk avontuur en maak van de kerstviering in Bitterfeld-Wolfen een feest dat in het geheugen gegrift blijft.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Bitterfeld-Wolfen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Bitterfeld-Wolfen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Bitterfeld-Wolfen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Bitterfeld-Wolfen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Bitterfeld-Wolfen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Bitterfeld-Wolfen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Bitterfeld-Wolfen. Met de myCityHunt teamevenementen in Bitterfeld-Wolfen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Bitterfeld-Wolfen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Bitterfeld-Wolfen

Xmas Adventure Bitterfeld-Wolfen

De kerstspeurtocht in Bitterfeld-Wolfen! Puzzel je als team een weg door het winterse Bitterfeld-Wolfen op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Bitterfeld-Wolfen. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Bitterfeld-Wolfen ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum