TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Winter Haven

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Winter Haven (FL)

Escape Game in Winter Haven - het perfecte idee voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen of familie-uitstapjes naar Winter Haven!

+ Meer - Minder

Voel de spanning door je aderen stromen en laat het avontuur in Winter Haven losbarsten! Het Escape Game in Winter Haven is geen alledaags spelletje – het is jullie kans om in de huid te kruipen van spionnen en de kick van gevaar te ervaren. Beeld je in dat je de nieuwe 007-agenten bent die door de schilderachtige straten zwerven en langs de schitterende oevers van de Chain of Lakes sluipen om de wereld te redden.

Het avontuur van het Escape Game in Winter Haven

De slechteriken smeden plannen om de wereldorde te verstoren, en alleen jullie, de crème de la crème van de geheime dienst, kunnen hen stoppen. Gewapend met jullie smartphone, jullie scherpe geest en onwankelbare moed, volgen jullie hun spoor, ontmaskeren hun mysterieuze schuilplaats nabij de Cypress Gardens en behoeden de mensheid voor naderend onheil.

De missie: Escape Game in Winter Haven

In dit spannende Escape Game in Winter Haven staan jullie er niet alleen voor. Jullie dappere teamgenoten staan klaar om samen met jullie de uitdagingen aan te gaan. Jullie smartphone transformeert in een essentieel instrument dat jullie naar verborgen plekjes in Winter Haven leidt. Vanuit het hoofdkwartier krijgen jullie continu nieuwe informatie en missies die jullie door het boeiende verhaal van het Escape Game loodsen. Wees alert en altijd klaar voor actie, want elke oproep kan een geheime boodschap van een bondgenoot of contactpersoon bevatten. Maar pas op: vertrouw niet te snel, want in de wereld van spionage is niets wat het lijkt.

De Escape Game ervaring in Winter Haven

In tegenstelling tot een escape room in Winter Haven, zijn jullie niet beperkt tot één kamer, maar is de hele stad jullie speelveld. Jullie avontuur als agenten begint met een smartphone en de myCityQuest-app, die jullie direct in het hart van de actie plaatst. Interactieve video's, uitdagende minigames en talloze andere features zorgen ervoor dat jullie je in het midden van een echte spionagethriller bevinden.

Werk samen als een team, onderschep vijanden en win informanten voor jullie zaak. In het Escape Game in Winter Haven moeten jullie slim en sluw zijn om de schurken te slim af te zijn. Maar anders dan James Bond en Jason Bourne zullen jullie niet in de schaduwen opereren: jullie strijden om een plek op de highscorelijst van Winter Haven en krijgen toegang tot jullie persoonlijke fotogalerij. Het Escape Game verandert Winter Haven in een levendige speeltuin vol geheimen en avonturen. Verzeker je nu van je tickets en maak van Winter Haven jullie eigen buitenagentenspel.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Central Park
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Winter Haven
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Winter Haven
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Winter Haven speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Winter Haven
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Winter Haven
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Winter Haven
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Winter Haven
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Winter Haven. Met de myCityHunt teamevenementen in Winter Haven hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Winter Haven maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Winter Haven

Escape Game Winter Haven

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Winter Haven dateen escape game en een speurtocht in Winter Havencombineert? Dan is onze outdoor escape game in Winter Haven is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Winter Haven combineert een speurtocht in Winter Haven met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Winter Haven. Tijdens onze escape game in Winter Haven duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Winter Haven, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Winter Haven zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Winter Haven een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Winter Haven een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Winter Haven plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Winter Haven lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Winter Haven?

Een indoor Escape Room in Winter Haven kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Winter Haven van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Winter Haven van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum