TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Winter Garden

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Winter Garden (FL)

Escape Game in Winter Garden - het perfecte idee voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen of familie-uitstapjes naar Winter Garden!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren op een avontuur dat je hart sneller doet kloppen en je zintuigen op scherp zet – het ultieme Escape Game in Winter Garden staat op jullie te wachten! Beeld je in dat je deel uitmaakt van een eliteteam, de enige hoop in een wereld die op het randje balanceert. Gewapend met jullie smartphone, die transformeert in het belangrijkste gereedschap van jullie missie, duiken jullie de schaduwen van de charmante straatjes van Winter Garden in om het naderende onheil te keren.

Het Escape Game in Winter Garden – Jullie missie gaat van start

De schilderachtige setting van Winter Garden is de perfecte vermomming voor de schurken die de wereldorde willen ondermijnen. Jullie, als dappere agenten, vormen de laatste verdedigingslinie. Met de Zentral Garden Clock Tower als het startpunt van jullie avontuur, kunnen jullie op een speurtocht gaan die jullie langs historische steegjes en verborgen hoekjes leidt, waar jullie aanwijzingen moeten ontcijferen en de geheime schuilplaats van de vijand moeten ontdekken. In tegenstelling tot een Escape Room in Winter Garden, zijn jullie niet beperkt tot vier muren, maar hebben jullie de vrijheid om de hele stad als speelveld te gebruiken.

De uitdagingen van het Escape Game

Tijdens jullie zoektocht naar de misdadigers is jullie team onvervangbaar. De Plant Street Market is misschien een plek van vrede en samenzijn, maar in jullie Escape Game wordt het het toneel voor achtervolgingen en geheimzinnigheid. Jullie smartphone verandert in een spionagetool die jullie voorziet van puzzels, aanwijzingen en berichten van het hoofdkwartier. Maar pas op: niet elke oproep leidt jullie naar de overwinning. In de wereld van spionage is voorzichtigheid geboden, want dubbelagenten en dwaalsporen zijn onderdeel van het spel. Alleen degenen die scherpzinnig zijn en de juiste instincten volgen, kunnen zegevieren in het Escape Game in Winter Garden.

Escape Game in Winter Garden – Meer dan zomaar een spel

Dit Escape Game in Winter Garden vraagt meer van jullie dan een simpel detective spelletje. Het vereist teamwork, behendigheid en de wil om jezelf te overstijgen. Jullie worden niet alleen helden, maar vereeuwigen jezelf ook op de highscorelijst van de stad. Met elk opgelost raadsel, elke onderschepte spion en elke geworven informant komen jullie dichter bij het doel om de schurken te stoppen en de wereld te redden. En als jullie uiteindelijk zegevieren, wacht er een persoonlijke fotogalerij om jullie glorieuze momenten vast te leggen. Maak van Winter Garden jullie persoonlijke speelveld en beleef een Escape Game dat jullie in de rol van de grootste geheimagenten laat stappen.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel 119 Winter Garden Interactive Fountain & Splashpad
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Winter Garden
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Winter Garden
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Winter Garden speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Winter Garden
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Winter Garden
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Winter Garden
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Winter Garden
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Winter Garden. Met de myCityHunt teamevenementen in Winter Garden hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Winter Garden maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Winter Garden

Escape Game Winter Garden

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Winter Garden dateen escape game en een speurtocht in Winter Gardencombineert? Dan is onze outdoor escape game in Winter Garden is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Winter Garden combineert een speurtocht in Winter Garden met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Winter Garden. Tijdens onze escape game in Winter Garden duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Winter Garden, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Winter Garden zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Winter Garden een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Winter Garden een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Winter Garden plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Winter Garden lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Winter Garden?

Een indoor Escape Room in Winter Garden kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Winter Garden van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Winter Garden van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum