TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Sumter

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Sumter (SC)

Escape Game Sumter - de opwindende nieuwe vrijetijdsbesteding in Sumter voor vrienden en families!

+ Meer - Minder

Bereid je voor op een spannend avontuur dat jullie alertheid, teamgeest en durf tot het uiterste zal testen. Het Escape Game in Sumter neemt jullie mee naar een wereld vol intriges en geheime boodschappen, dwars door de schilderachtige straten van Sumter. In de schaduw van het historische Sumter County Courthouse en de prachtige Swan Lake Iris Gardens worden jullie de helden van een verhaal dat draait om puzzels, geheime codes en het redden van de wereld.

Het ultieme avontuur: Escape Game in Sumter

Een netwerk van duistere samenzweerders heeft Sumter in zijn greep. Alleen jullie, een elite-eenheid van geheimagenten, kunnen de ondergang afwenden. Gewapend met smartphones en een flinke dosis intelligentie gaan jullie op pad, speurend door de mysterieuze paden van de Swan Lake Iris Gardens, op zoek naar aanwijzingen. Elke vondst brengt jullie dichter bij de schurken die zich ergens tussen de historische muren van het Sumter County Courthouse schuilhouden. In het Escape Game in Sumter zijn jullie constant in beweging, speuren jullie naar sporen en lossen jullie puzzels op die jullie stap voor stap naar jullie doel leiden.

Teamwerk en technologie: Jullie gereedschap in het Escape Game

In tegenstelling tot een escape room, zijn jullie in Sumter niet beperkt tot de vier muren van een kamer. De hele stad vormt het decor van jullie onderzoek. Jullie belangrijkste tool is de smartphone, die jullie naar verborgen hoekjes en bekende monumenten leidt, waar nieuwe taken en uitdagingen op jullie wachten. Let op de instructies die jullie van het myCityQuest-hoofdkwartier krijgen en houd jullie oren gespitst voor de volgende oproep van jullie contactpersoon – het kan cruciale informatie bevatten! Maar wees gewaarschuwd: in de wereld van het Escape Game in Sumter is niet iedereen die zich voordoet als bondgenoot ook daadwerkelijk te vertrouwen. Wantrouwen kan net zo waardevol zijn als een scherpe blik als het aankomt op het onderscheiden van de waarheid van bedrog.

Escape Game: Jullie missie in Sumter

Als een team moeten jullie samenwerken om de plannen van de tegenstander te dwarsbomen. Ieder van jullie speelt een cruciale rol om de vijandelijke agenten te slim af te zijn en bondgenoten te werven voor jullie zaak. Dit Escape Game daagt jullie uit om net zo sluw en vindingrijk te zijn als de legendarische spionnen wiens namen bekend zijn. Maar in tegenstelling tot Bond en Bourne kunnen jullie je triomf met de wereld delen: jullie succes wordt vereeuwigd in de highscore van Sumter en jullie krijgen toegang tot een fotogalerij die jullie heroïsche daden vastlegt. Maak je klaar, het Escape Game in Sumter maakt van de stad jullie persoonlijke speeltuin vol actie. Verzeker je van tickets naar de wereld van spionage en beleef hoe Sumter transformeert in een gigantische outdoor escape room.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel East Liberty Street 125
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Sumter
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Sumter
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Sumter speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Sumter
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Sumter
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Sumter
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Sumter
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Sumter. Met de myCityHunt teamevenementen in Sumter hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Sumter maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Sumter

Escape Game Sumter

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Sumter dateen escape game en een speurtocht in Sumtercombineert? Dan is onze outdoor escape game in Sumter is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Sumter combineert een speurtocht in Sumter met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Sumter. Tijdens onze escape game in Sumter duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Sumter, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Sumter zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Sumter een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Sumter een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Sumter plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Sumter lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Sumter?

Een indoor Escape Room in Sumter kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Sumter van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Sumter van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum