TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game McAllen

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game McAllen (TX)

Heb je zin in een stadsavontuur in McAllen? Onze Escape Game verrukt jong en oud met puzzels in de frisse lucht!

+ Meer - Minder

Beeld je in dat je ondergedompeld bent in een wereld vol intriges en geheimen, midden in McAllen, Texas! Maar wacht even, we zijn in Nederland, dus laten we zeggen dat het allemaal gebeurt in de bruisende stad Maastricht. Bij het myCityQuest Escape Game in Maastricht kruip je in de huid van legendarische spionnen zoals James Bond en Jason Bourne. Maar dit keer is het geen film – jullie zijn de sterren in een zinderend avontuur dat werkelijkheid wordt.

Het Escape Game in Maastricht: Een avontuur barst los

Doortrapte schurken smeden een duister complot en alleen jullie speciale eenheid kan de dreigende ramp voorkomen. Gewapend met smartphones, scherpzinnigheid en een snufje onverschrokken moed zitten jullie de boeven op de hielen. Speur naar hun geheime schuilplaatsen, misschien wel vlakbij het indrukwekkende Bonnefantenmuseum, en red de wereld van de ondergang. Jullie missie voert jullie door het hart van Maastricht, waar elke hoek het toneel kan worden van jullie spionage-actie.

Interactief Escape Game: Maastricht wordt het podium

In tegenstelling tot een klassieke escape room in Maastricht, zitten jullie niet opgesloten in een kamer. De hele stad is jullie speelveld, waar jullie als team samenwerken, vijandelijke spionnen afluisteren en informanten voor jullie zaak winnen. Met smartphones in de hand, die jullie naar verschillende locaties leiden – wie weet zelfs naar het sprookjesachtige Kasteel de Hoogenweerth – krijgen jullie voortdurend nieuwe informatie en missies die jullie dieper in het spannende verhaal van het Escape Game in Maastricht trekken.

Wees alert, want in dit spel is niets wat het lijkt. Informanten kunnen een dubbelspel spelen, en sommige aanwijzingen kunnen jullie misleiden. Jullie taak is om de waarheid te onthullen en niemand klakkeloos te vertrouwen. Gebruik jullie smartphones om de diverse puzzels op te lossen en blijf altijd in contact met het hoofdkwartier, dat jullie door het Escape Game in Maastricht loodst.

Anders dan bij een escape room in Maastricht, geeft het myCityQuest Escape Game jullie de vrijheid om de hele stad als speelveld te gebruiken. De technische voorwaarde voor dit stedelijke avontuur is simpel: Een smartphone met de myCityQuest-app, die jullie met interactieve video's, uitdagende minigames en tal van andere features rechtstreeks in de actie plaatst.

Terwijl jullie door Maastricht zwerven, werken jullie als een team samen om de uitdagende opdrachten van het Escape Game te overwinnen. Maar wees gewaarschuwd: jullie worden geen stille helden zoals in de films. In plaats daarvan vereeuwigen jullie jezelf en jullie team in de highscore van Maastricht en krijgen jullie toegang tot jullie eigen persoonlijke fotogalerij. Het myCityQuest Escape Game verandert Maastricht in een gigantische outdoor escape room die smeekt om door jullie ontdekt te worden. Verzeker je van je tickets naar de wereld van spionage en spanning en ervaar hoe het myCityQuest Escape Game in Maastricht jullie tot de hoofdrolspelers van jullie eigen actiefilm maakt!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel 101 Archer Park
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets McAllen
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur McAllen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw McAllen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht McAllen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht McAllen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht McAllen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht McAllen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in McAllen. Met de myCityHunt teamevenementen in McAllen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in McAllen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game McAllen

Escape Game McAllen

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in McAllen dateen escape game en een speurtocht in McAllencombineert? Dan is onze outdoor escape game in McAllen is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in McAllen combineert een speurtocht in McAllen met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door McAllen. Tijdens onze escape game in McAllen duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in McAllen, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in McAllen zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in McAllen een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in McAllen een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in McAllen plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van McAllen lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in McAllen?

Een indoor Escape Room in McAllen kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in McAllen van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in McAllen van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum