TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Greenville

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Greenville (SC)

Ervaar spanning en sensatie tijdens een Escape Game in Greenville! Ook perfect voor vrijgezellenfeesten!

+ Meer - Minder

Zijn jullie klaar om je te storten in een wereld vol intriges en mysterie? Het Escape Game maakt van de sfeervolle stad Greenville in South Carolina een plek waar de spanning te snijden is. Hier kunnen jullie, als topagenten, de wereld behoeden voor de ondergang. Moed, scherpzinnigheid en een smartphone zijn de enige tools die jullie nodig hebben om de doortrapte plannen van gewetenloze misdadigers te dwarsbomen.

Het avontuur begint: Escape Game in Greenville

In de straten van Greenville, tegen de idyllische achtergrond van Falls Park on the Reedy, start jullie queeste. Waar het zachte gefluister van de waterval en de stedelijke charme van de Liberty Bridge samenkomen, schuilt het onbekende. Jullie zijn de laatste verdedigingslinie tegen de duisternis die de wereld wil overschaduwen. Gewapend met jullie smartphone en met het team aan jullie zijde, speuren jullie naar aanwijzingen om het geheime hoofdkwartier van de criminelen te vinden en hun duistere plannen te verijdelen.

Teamwerk en tactiek: Het kloppend hart van het Escape Game

In tegenstelling tot een escape room, is de hele stad jullie speelveld. Hier smelt het kloppende stadshart samen met de adrenaline van jullie missie. De myCityQuest-app op jullie smartphone leidt jullie naar mysterieuze plekken en voorziet jullie van cruciale informatie. Misschien brengt de volgende aanwijzing jullie wel naar het historische West End, waar achter elke hoek gevaar op de loer kan liggen. Blijf alert, want in de wereld van spionage is niets wat het lijkt. Vertrouw op jullie instinct, maar wees klaar om jullie bondgenootschappen te bevragen, want in Greenville kunnen vrienden zomaar vijanden worden.

Ontdek Greenville: Een Escape Game zoals geen ander

Terwijl jullie de stad verkennen, beseffen jullie dat dit Escape Game in Greenville meer is dan een simpel spel. Het is een race tegen de klok, een gevecht met het onbekende en een proef van jullie vastberadenheid. Het Peace Center, bekend om cultuur en kunst, kan de plek zijn waar jullie je vaardigheden als geheim agenten moeten bewijzen. Elke beslissing, elk opgelost raadsel brengt jullie dichter bij jullie doel en dompelt jullie dieper onder in het verhaal dat van Greenville een levendige Escape Game-arena maakt.

In het Escape Game in Greenville zijn jullie meer dan slechts deelnemers – jullie zijn de hoofdrolspelers in een thriller die jullie namen in de highscorelijsten zal vereeuwigen. Nadat jullie het kwaad hebben overwonnen, wacht er niet alleen roem, maar ook een persoonlijke fotogalerij die jullie heroïsche daden voor altijd vastlegt. Greenville, met zijn verborgen hoekjes en open pleinen, wordt jullie persoonlijke speelveld waar jullie geschiedenis schrijven. Verzeker jullie nu van tickets en duik in de onvergetelijke ervaring van een Escape Game, waarbij jullie de stad omtoveren tot jullie eigen outdoor escape room.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel 37 Reedy River Falls
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 2.7 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Greenville
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Greenville
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Greenville speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Greenville
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Greenville
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Greenville
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Greenville
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Greenville. Met de myCityHunt teamevenementen in Greenville hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Greenville maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Greenville

Escape Game Greenville

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Greenville dateen escape game en een speurtocht in Greenvillecombineert? Dan is onze outdoor escape game in Greenville is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Greenville combineert een speurtocht in Greenville met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Greenville. Tijdens onze escape game in Greenville duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Greenville, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Greenville zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Greenville een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Greenville een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Greenville plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Greenville lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Greenville?

Een indoor Escape Room in Greenville kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Greenville van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Greenville van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum